Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda? Manchester City Inter maçı hangi gün?

Şampiyonlar Ligi finali için geri sayım başladı. Bu hafta sonu oynanacak Manchester City - İnter maçı ile 2022-2023 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu belli olacak. İki Türk futbolcu, İlkay Gündoğan ile Hakan Çalhanoğlu, İstanbul'daki finalde kozlarını paylaşacak. Peki, Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda? Manchester City Inter maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta? İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda? Manchester City Inter maçı hangi gün?

İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali heyecanla bekleniyor. Yıldızlar geçidi olacak olan Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Inter karşı karşıya gelecek. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda yayınlanacak merak ediyor. Peki, Şampiyonlar Ligi finali Manchester City Inter maçı ne zaman, saat kaçta?

MANCHESTER CITY INTER MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi finali Manchester City Inter maçı, 10 Haziran Cumartesi günü oynanacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak karşılaşma TSİ 22.00'da başlayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin TV8,5'tan şifresiz yayınlanacak.

ANAHTAR OYUNCU KEVIN DE BRUYNE

31 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu dönem tüm müsabakalarda 28 gol asist yaptı. Kulüp için tek bir turnuvada en fazla asist yaptı. Belçikalı ayrıca, City formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde attığı 14 golün 11'ini eleme turlarında attı.

35 GOLE EN HIZLI ULAŞAN EN GENÇ OYUNCU

22 yaşında ve sadece 27 maça çıkan Haaland, Şampiyonlar Ligi'nde 35 gole hem en genç hem de en hızlı ulaşan oyuncu oldu.

INZAGHI, İLKİ BAŞARABİLECEK Mİ?

Daha önce 3 kez Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan Inter, 1963-64, 1964-65 sezonunda Helenio Herrera, 2009-10 sezonunda José Mourinho yönetiminde idi. Cumartesi günü Inzaghi, Inter'i Avrupa zaferine taşıyan ilk İtalyan koç olabilir.

Galatasaray taraftarına Icardi müjdesi Atiba gözyaşlarıyla Beşiktaş'a veda etti F.Bahçe-Başakşehir finalinin biletleri satışta Fransa'da Sabalenka ile Muchova yarı finalde