UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, hangi gün, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi finali Inter ile Manchester City arasında oynanacak. Milan'ı eleyen Inter ile Real Madrid'i yarı finalde eleyen Manchester City, İstanbul'da oynanacak finalde karşılaşacak. Futbolseverler, UEFA Şampiyonlar Ligi finalini heyecanla bekliyor. Peki, Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, hangi gün, saat kaçta? İşte UEFA Şampiyonlar Ligi detayları...

UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, hangi gün, saat kaçta?

İstanbul'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali Inter ile Manchester City arasında oynanacak. Rakiplerini tek tek eleyen Inter ile Manchester City, İstanbul'da Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmek için kozlarını paylaşacak. Yaklaşan dev maç için Şampiyonlar Ligi final maçı ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi haziranın kaçında, hangi gün oynanacak merak ediyor. Peki, Şampiyonlar Ligi final bileti nereden, nasıl alınır? İşte detaylar...

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ GÜN?

2022/23 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonu 10 Haziran 2023 Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda sona erecek. Inter ile Manchester City arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçı TSİ 22:00'de başlayacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL BİLETİ NE KADAR?

2023 UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının bilet fiyatları 1. kategori 690 avro, 2. kategori 490 avro, 3. kategori 180 avro, 4. kategori 70 avro olarak belirlendi. Engelli biletleri ise 70 avrodan satışa sunulacak ve ücretsiz bir refakatçi bileti de içerecek.

Manchester City - Real Madrid maç özeti Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı: Inter-Manchester City UEFA'dan büyük hata! TFF Başkanı'ndan yabacı kuralı sözleri! "Yıl sonunda..."