Şampiyon Cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı Manisa Büyükşehir Belediyespor'a Geri Döndü

Ayşe Begüm Onbaşı, Manisa Büyükşehir Belediyespor ile sözleşme imzaladı ve uluslararası başarılar için hazırlıklara başladı.

Şampiyon Cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı Manisa Büyükşehir Belediyespor'a Geri Döndü

Ülkemizin önemli milli cimnastikçilerinden Ayşe Begüm Onbaşı, yeniden Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde mücadele edecek.

İmza Töreninde Duygularını Paylaştı

Ayşe Begüm Onbaşı için düzenlenen imza töreninde, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Turbil, milli sporcuyla gurur duyduklarını belirtti. Turbil, "Dünya ve Avrupa şampiyonu olan Ayşe Begüm'ü yine aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gelecekte de onun birçok başarıya imza atacağına inanıyoruz," dedi.

Ayşe Begüm Onbaşı'nın Yorumları

Kulübe dönüşü hakkında konuşan Ayşe Begüm Onbaşı, "Burada daha önce çok güzel başarılar elde etmiştim. Tekrar bu başarıları elde etmek için çalışacağız. Kulübün sağladığı değer ve mantalite gerçekten çok kıymetli, bir sporcu olarak bunu görebilmek benim için büyük mutluluk," şeklinde ifade etti.

Uluslararası Arena İçin Hazırlıklar Başladı

Ayşe Begüm Onbaşı, 27-29 Eylül tarihlerinde İtalya'nın Pesaro kentinde düzenlenecek 18. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Bu önemli organizasyona hazırlanmak için kulübüyle birlikte yoğun bir çalışma programı yürütmeye başlayacak.

Milli cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, yeniden Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde yarışacak....

Milli cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, yeniden Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde yarışacak. Onbaşı, düzenlenen imza töreninde konuştu.

Trabzonspor'un efsanevi başkanı vefat etti Şampiyonlar Ligi bugün başlıyor Icardi ne zaman dönecek? Trabzonspor'un efsane başkanı hayatını kaybetti