Sakatlanan Mauro Icardi'nin yerine forvette kim oynayacak? Listede 4 aday var...

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Mauro Icardi'nin elmacık kemiğinde kırık olduğu belirtildi. Arjantinli yıldızın önümüzdeki iki hafta oynanacak olan Konyaspor ve Sivasspor maçında oynamayacağı açıklandı. Sarı-kırmızılı takımın bu süreçte forvette oynatacağı 4 aday var. İşte tüm olasılıklar...

Sakatlanan Mauro Icardi'nin yerine forvette kim oynayacak? Listede 4 aday var...
  • Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin, Fenerbahçe maçında aldığı darbeler sonucunda elmacık kemiğinde kırık tespit edilmişti.

Sakatlanan Mauro Icardi'nin yerine forvette kim oynayacak? Listede 4 aday var... - Resim : 1

  • Icardi'nin sakatlığının büyümemesi için önlem maksadıyla Konyaspor ve Sivasspor maçlarında forma giymeyeceği açıklandı. Sarı-kırmızılı takım, bu zorlu virajda en golcü oyuncusundan mahrum bir şekilde sahaya çıkacak.

Sakatlanan Mauro Icardi'nin yerine forvette kim oynayacak? Listede 4 aday var... - Resim : 2

  • Icardi'nin yokluğunda sarı-kırmızılı takımın rotasyonunda forvet oynamaya aday 4 futbolcu bulunuyor. İşte ihtimaller...

Sakatlanan Mauro Icardi'nin yerine forvette kim oynayacak? Listede 4 aday var... - Resim : 3

HALİL DERVİŞOĞLU

Sezon başında Galatasaray'a 3. kez transfer olan Halil, Icardi'nin transfer olmadığı ön eleme maçlarında attığı gollerle adını hatırlatmıştı. Bakambu'nun Afrika Kupası'na gittiği, Mauro Icardi'nin sakat olduğu bir denklemde, yerli oyuncu olması sebebiyle akıllara gelen ilk isim olarak kayıtlara geçiyor.

Milli oyuncu, bu sezon Süper Lig'de toplam 8 maçta 49 dakika süre buldu.

Sakatlanan Mauro Icardi'nin yerine forvette kim oynayacak? Listede 4 aday var... - Resim : 4

WILFRIED ZAHA

Daha çok sol kanat oynamasına alışkın olduğumuz Zaha, Crystal Palace forması giyerken zaman zaman merkezde konumlanan bir oyuncuya dönüşüyordu. Kerem Aktürkoğlu'nun sol kenara geçtiği bir denklemde Icardi'nin yokluğunda ileri uçta Fildişili oyuncuyu izleyebiliriz.

Sakatlanan Mauro Icardi'nin yerine forvette kim oynayacak? Listede 4 aday var... - Resim : 5

BARIŞ ALPER YILMAZ

Galatasaray'ın joker oyuncusu, geçtiğimiz sezon oynanan Fenerbahçe derbisinde en ileri uçta kendisine yer bulmuştu. Milli takımda ise 9 numaranın sahibi olan Yılmaz, bu sezon sarı-kırmızılı formayla sol bek mevkisinde değerlendiriliyordu. Kazımcan Karataş'ın sol beke döndüğü bir durumda Barış, Icardi'nin yokluğunda forvette kendisine yer bulabilir.

Sakatlanan Mauro Icardi'nin yerine forvette kim oynayacak? Listede 4 aday var... - Resim : 6

DRIES MERTENS

37 yaşındaki deneyimli oyuncu, Sarri döneminde Napoli'de forvet pozisyonunda oynadı ve yıllarca bu mevkide attığı gollerle birlikte kulüp tarihinin en skorer oyuncusu oldu. 9 numara oynamayı iyi bilen Mertens, Okan Buruk'un şans vermesi halinde bu pozisyonda forma şansı bulabilir.

Sakatlanan Mauro Icardi'nin yerine forvette kim oynayacak? Listede 4 aday var... - Resim : 7

Galatasaray
Klopp'tan güldüren yorum Efsane futbolcu hayatını kaybetti Süper Kupa finalinin oynanacağı ihtimal tarihler Ankaragücü Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?