Fenerbahçe taraftarına cevabı olay oldu! Sadettin Saran Ali Koç'a rakip oluyor!

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Sadettin Saran, ilk kez Ali Koç'a rakip olacağını ifade etti. Bir Fenerbahçe taraftarının, "Fenerbahçe'nin gidişatından senelerdir memnun değilim." sözlerine, "Ben gelince düzelecek" diyerek başkan adayı olacağının sinyalini verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 5 yıllık görev dönemi boyunca sportif anlamda taraftarların beklentilerini karşılayamadı.

Özellikle futbolda kupa kazanılmadan geçen 5 yıllık süreçte birçok teknik adam ve futbolcu transferi eleştirildi.

Fenerbahçe taraftarına cevabı olay oldu! Sadettin Saran Ali Koç'a rakip oluyor! - Resim : 1

Başkan Koç, tribünlerde protesto edildi ve istifaya çağrıldı. Gelecek yıl yapılacak olan kongrede yeni bir başkan adayı çıkması gerektiğini düşünen taraftar sayısı oldukça fazla.

Sarı-lacivertli camiada başkan adayı olması beklenen isimlerden biri olan Saadettin Saran, ilk kez bu kadar net bir şekilde adaylığını duyurdu.

Bir panelde konuşan Sadettin Saran, "Fenerbahçe'nin gidişatından senelerdir memnun değilim" diyen bir Fenerbahçe taraftarına, "Ben gelince düzelecek" şeklinde cevap verdi.

Saran'ın bu sözleri salonda alkışlarla karşılık buldu.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticisi olan Sadettin Saran'ın daha önce de başkanlığı gündeme gelmişti.

Fenerbahçe
UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Manchester City - Real Madrid maç özeti Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı: Inter-Manchester City UEFA'dan büyük hata!