Sacha Boey için Fransız radarı! Cengiz Ünder detayı...

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'ın 22 yaşındaki sağ beki Sacha Boey'in talipleri artmaya devam ediyor. Brighton ve Arsenal'ın ilgilendiği yıldız oyuncuya bir teklif de Marsilya'dan geldi. Fransız ekibinin Boey için 2,5 milyon euro+Cengiz Ünder formülü ile sarı-kırmızılı takımın kapısını çalacak.

Sacha Boey için Fransız radarı! Cengiz Ünder detayı...

Bu sezon gösterdiği üstün performansın ardından Sacha Boey'e ilgi duyan takımların sayısı sürekli artıyor.

Ocak transer döneminde Crystal Palace'dan gelen 14 milyon euro değerindeki teklifi reddeden Galatasaray, İngiliz ekipleri Arsenal ve Brighton'ın önerilerini de geri çevirdi.

Gelecek yıl da devam edecek olan yabancı kuralından dolayı yerli oyuncu alternatiflerini güçlendirmek isteyen Galatasaray, Marsilya'dan gelen 2,5 milyon euro+Cengiz Ünder teklifini değerlendirmeye aldı.

Ancak Aslan'ın önceliği futbolcuyu satıp, transfer bütçesi oluşturmak. Boey için 25 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirleyen sarı-kırmızılılar, kararını Fransız kulübüne birkaç gün içerisinde bildirecek.

SACHA BOEY'İN GALATASARAY KARİYERİ

2021-2022 sezonunun başında Fransız ekibi Rennes'den, Galatasaray'a 1 milyon euro'luk bir bonservis ile gelen genç yıldız, Galatasaray formasıyla çıktığı 52 maçta 2 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Sacha Boey Gol

Galatasaray
Dünyanın en değerlisi Manchester City Şef Trabzon'da iz bıraktı TFF'de seçim tarihi belli oldu Bucks'ta Adrian Griffin dönemi