Ronaldo'dan Arabistan'ı karıştıran hareket! "Sınır dışı edilsin"

Suudi Arabistan Ligi'nde Al-Hilal'ın Al-Nassr'ı 2-0 yendiği maçta Ronaldo'nun yaptığı hareket olay oldu. Messi tezahüratları yaparak kendisini kızdıran seyircilere doğru kasıklarını tutarak yürüyen Portekizli yıldızın bu hareketi Arabistan'ı karıştırdı.

Ronaldo'nun, Al Hilal maçında Lionel Messi tezahüratlarına elini kasıklarına götürerek verdiği yanıt başına bela oldu.

Ronaldo, Al Nassr'a transfer olduğundan bu yana rakip takım taraftarları tarafından Lionel Messi tezahüratlarıyla karşılanıyor.

Bu durum, geçtiğimiz salı günü oynanan Al Hilal-Al Nassr maçında da devam etti ve tribünler, Ronaldo'yu kızdırmak için ısınma hareketleri esnasında hep bir ağızdan, 'Messi' diye bağırdı.
Ronaldo ise soyunma odasına giderken, kasığını tuttu ve Portekizli yıldızı bu müstehcen hareketi, tepkilere neden oldu.

"RONALDO SINIR DIŞI EDİLSİN!"
Görüntünün sosyal medyada viral olmasının ardından Suudi Arabistan kamuoyu, Ronaldo'ya oldukça tepkiliydi. İslam dünyasının Ramazan ayında olması, Portekizli yıldızın bu hareketinin daha büyük tepki almasına neden oldu.

Taraftarlar, Ronaldo'nun bu hareketini sosyal medyada yorumlarken oldukça agresifti. Hatta bazıları, Portekizlinin sınır dışı edilmesini bile talep etti.

AVUKAT SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Nouf bin Ahmed adındaki bir avukat, olaya ciddi şekilde tepki gösterdi ve Cristiano Ronaldo'nun ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Ahmed, Twitter'da yaptığı açıklamada, "Bu bir kamu onuruna leke sürme suçu olarak görülüyor ve bir yabancı tarafından işlenmesi halinde tutuklanma ve sınır dışı edilmeyi gerektiren suçlardan biri" dedi ve Suudi savcılığına suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

YÖNETİM, RONALDO'YU SAVUNDU
Öte yandan Al-Nassr yönetimine yakın kaynaklar, Ronaldo'nun 'maç sırasında cinsel organına darbe aldıktan' sonra bu hareketi yaptığını iddia ederek Portekizli yıldızı savundu.

Osman Ebubekir adlı bir gazeteci, Cristiano Ronaldo'nun taraftarlara karşı bu ahlaksız ve kaba hareketi nedeniyle Portekizli yıldızın 2,5 yılda 500 milyon euro kazanacağı sözleşmesinin feshedilmesi gerektiğini savundu.

Nadal Madrid Açık'a katılamayacak Karagümrük'ün golcüleri 8 takımı solladı Dele Alli'nin Beşiktaş kariyerini bitiren görüntü NBA'de yılın koçu Mike Brown oldu