Roma Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Roma - Leverkusen maçı, UEFA Avrupa Kupası yarı final ilk karşılaşması bu akşam oynanacak. İtalya'da oynanacak karşılaşmada iki takım da rövanşa avantajlı çıkmak için mücadele edecek. Sporseverler, Roma Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda araştırıyor, maç şifresiz mi yayınlanacak merak ediyor. İşte maça dair detaylar...

Roma Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi yarı final turu başlıyor. Yarı final ilk maçında Roma, Leverkusen'i ağırlayacak. Roma'daki Olimpico Stadında oynanacak karşılaşmaya saatler kaldı. Peki, Roma Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Roma Leverkusen maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

ROMA LEVERKUSEN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Roma'nın konuğu Leverkusen. İngiliz hakem Michael Oliver'ın yöneteceği karşılaşma TSİ 22.00'da başlayacak. Roma Leverkusen maçı Exxen'den canlı olarak yayınlanacak.

KARŞILAŞMA ÖNCESİ SON DURUMLAR

Kritik bir karşılaşmaya çıkacak iki takımda da sakatlıklar nedeniyle bazı futbolcular forma giyemeyecek. Ev sahibi Roma'da Karsdorp, Kumbulla ve Llorente, Leverkusen karşısında sahada yer alamayacak.

Roma'da El Shaarawy ve Smalling'in durumları maç saatinde belli olacak.

Leverkusen'de Bellarabi, Lunev, Schick çeşitli sakatlıklar nedeniyle Roma'ya karşı oynayamayacak.

Roma Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

ROMA - LEVERKUSEN REKABETİ

İki takım Şampiyonlar Ligi'nde 4 kez karşı karşıya gelmiş. Bu karşılaşmalarda iki takımın birer galibiyeti var. İki maç ise berabere bitmiş.

Sadece futbolda kazanmıyorlar! Winner Madrid Juventus Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hakan İstanbul'a yakın! Finale dev adım Milan'ı deplasmanda 2-0 yenen Inter avantajlı! İşte maçın özeti