Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Süper Ligin 26. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Geçen hafta liderliği kaybeden Fenerbahçe, Rize'den üç puanla dönüp Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyecek. Peki, Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Rize Fenerbahçe maçı canlı yayını, muhtemel ilk 11'ler...

Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig 26. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında üç puan arayacak. Sarı lacivertliler, ligde 64 puanla ikinci sırada. Çaykur Rizespor ise 36 puanla 6. sırada. Fenerbahçe Fred, King ve Osayi Samuel yok. Peki, Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Rizespor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izle...

ÇAYKUR RİZESPOR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak olan maçı, Arda Kardeşler yönetecek. Kritik mücadele 17 Şubat Cumartesi günü 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen ekranlara gelecek.

44. RANDEVU

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında bu akşam Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, rakibiyle lig tarihinde 44. kez karşı karşıya gelecek.

İki takımın bugüne kadar karşı karşıya geldiği 43 lig maçında Fenerbahçe 28 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 8 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Çaykur Rizespor ise 7 kez 3 puana uzanan taraf oldu.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı öncesinde 3 eksik bulunuyor.

Sakatlıkları süren Fred ve Joshua King'in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası'nda ikinci olan Nijerya forması giyen Bright Osayi-Samuel, Nijerya'da düzenlenecek devlet protokolüne katılacağı için Rize deplasmanında forma giyemeyecek.

Sakatlığını atlattıktan sonra bir süredir takımla çalışan Rodrigo Becao, teknik ekibin kararına göre maç kadrosunda yer alacak.

ÇAYKUR RİZESPOR - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Mocsi, Emirhan, C. Hojer, Shelvey, Olawoyin, Akintola, Varesanovic, Zeqiri, Gaich.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Bonucci, Çağlar Söyüncü, Ferdi, Krunic, Mert Hakan, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa ikincisi oldu Anadolu Efes'in rakibi F.Bahçe Avrupa'da ilk 20'ye girdiler İstanbul derbisinde kazanan yok