Rıza Çalımbay yine sakatlıktan şikayetçi! Brugge ve Ankaragücü maçları sonrası...

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ankaragücü beraberliği sonrası yine sakatlıklardan dert yandı. Siyah-beyazlı ekibe geldiği günden beri sakat futbolcuların fazlalığının altını çizen Çalımbay, 5-0 kaybettikleri Club Brugge müsabakası sonrası da benzer ifadeler kullanmıştı.

Rıza Çalımbay yine sakatlıktan şikayetçi! Brugge ve Ankaragücü maçları sonrası...
  • Burak Yılmaz'ın istifası sonrası Beşiktaş'ın başına geçen Rıza Çalımbay, Süper Lig'de çıktığı 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik alırken, Konferans Ligi'nde ise tarihi bir yenilgi yaşadı.

Rıza Çalımbay yine sakatlıktan şikayetçi! Brugge ve Ankaragücü maçları sonrası... - Resim : 1

  • Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş; Başakşehir ve Samsunspor'u yenerek, dün ise Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

Rıza Çalımbay yine sakatlıktan şikayetçi! Brugge ve Ankaragücü maçları sonrası... - Resim : 2

  • Kartal hafta içinde oynanan Konferans Ligi mücadelesinde ise Club Brugge'e evinde 5-0 kaybetti.

Rıza Çalımbay yine sakatlıktan şikayetçi! Brugge ve Ankaragücü maçları sonrası... - Resim : 3

  • Yaklaşık 1 aydır siyah-beyazlı takımı çalıştıran Çalımbay'ın basın toplantılarından sık sık sakatlık vurgusu yapması dikkat çekiyor.

Rıza Çalımbay yine sakatlıktan şikayetçi! Brugge ve Ankaragücü maçları sonrası... - Resim : 4

  • Ankaragücü ile berabere kaldıkları mücadelenin ardından konuşan yine sakatlıkların altını çizdi ve şöyle konuştu: Bundan 2 gün önce bir maç oynadık. 9-10 eksikle oynadığımız, bizim için hedefi olmayan bir maçtı. Elenmişiz, o yüzden sakatlık olmasın diye çok korktuk.

Rıza Çalımbay yine sakatlıktan şikayetçi! Brugge ve Ankaragücü maçları sonrası... - Resim : 5

  • Maalesef yine yakalandık. Bizim şu anki hedefimiz lig ve Türkiye Kupası. Şu ana kadar 2'de 2 yaptık. Şu an bu maç bizim için Fenerbahçe maçından daha önemli bir maç. Dışarıdaki insanlar sakatlık bahane diyor ama gerçek bu. Ben futbol hayatımda böyle bir şey görmedim.

Rıza Çalımbay yine sakatlıktan şikayetçi! Brugge ve Ankaragücü maçları sonrası... - Resim : 6

  • Elimizde kanat yok. Muleka'yı Cenk'i koyuyoruz yerleri oraları değil çocukların. Brugge maçında savunmadaki 4 oyuncunun 3'ü kendi yerinde değil. Konuşuyorlar ama elimizde oyuncu olsa öyle bir skor olur mu bizde?

Rıza Çalımbay yine sakatlıktan şikayetçi! Brugge ve Ankaragücü maçları sonrası... - Resim : 7

  • Milot, Rachid gibi isimler dönünce elimiz rahatlayacak. Rebic girdi güzel şeyle yaptı ama onda daha neler var! Yüzde 40'la oynuyor. Ona da söyledim artık bir şeyler dökmeli sahaya. Sakatlarımız dönünce her şey bizim için iyi olacak.

Rıza Çalımbay yine sakatlıktan şikayetçi! Brugge ve Ankaragücü maçları sonrası... - Resim : 8

BRUGGE MAÇI SONRASI DA BENZER SÖZLER

  • 5-0 kaybedilen Club Brugge maçı sonrası da sakatlıklardan şikayet eden Çalımbay, "O kadar çok eksik var. Hepsi meydana çıktı. Hiç kimse yerinde oynamadı. Ne sağ bekimiz sağ bek, ne sol bekimiz sol bek. Mecburen Onur'u stoperde oynattık. Herkes değişik yerde oynadık. Elimizde oyuncu yok, defans hiç yok. Maçı kaybetmek istemedik ama 1 stoperimiz bile yok doğru dürüst.

Rıza Çalımbay yine sakatlıktan şikayetçi! Brugge ve Ankaragücü maçları sonrası... - Resim : 9

  • Düzgün bir şekilde ilk 11 yapamıyorsun. Çocuk zorlanıyor, Tayfur. Onur zorlanıyor. Sol bekte Bahtiyar maskeyle oynuyor. Oyuncu mu yok diyecekler, yok, maalesef yok. Bizim oyuncularımızın oyunları da bu değil. Herkes rahat olsun. Konferans Ligi'nde iddiamız, bir şeyimiz yok. Sadece bir maç oynadık. O kadar." ifadelerini kullanmıştı.

Rıza Çalımbay yine sakatlıktan şikayetçi! Brugge ve Ankaragücü maçları sonrası... - Resim : 10

Beşiktaş JK
Hasan Arat'tan ilk açıklama Kartal, Ankara'da 1 puana razı oldu Paşa 4 attı 3 aldı Batshuayi devre arası ayrılıyor! 2 kulüp talip oldu