Rıdvan Dilmen'den olay Muslera sözleri! "Dolandırılma olayı Muslera'yı etkilemiş"

Haberet.com'un gündeme getirdiği Türk futbolunun ünlü isimlerinin dolandırılma olayında yer alanlardan biri de Fernando Muslera'ydı. Uruguaylı kaleci de; Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi bir banka müdürüne milyonlarca dolar kaptırdı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Muslera'nın son dönemdeki kötü performansının bu olayla ilgisi olduğunu ifade etti.

Rıdvan Dilmen'den olay Muslera sözleri! "Dolandırılma olayı Muslera'yı etkilemiş"

Türk futbolunu sarsan dolandırıcılık hikayesinde mağdur olan isimlerden biri de Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera olmuştu.

ÜNLÜ İSİMLER MİLYON DOLARLAR KAYBETTİ
Haberet.com'un gündeme getirdiği olayda, bir banka müdürüne güvenen; Fatih Terim, kızı Buse Bahçekapılı, damadı Volkan Bahçekapılı, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Selçuk İnan gibi çok sayıda isim milyonlarca dolar kaybetti.

Bakırköy'de özel bir bankada müdür olan Seçil E., bankanın müşterisi olan aralarında Fatih Terim, kızı Buse Bahçekapılı, damadı Volkan Bahçekapılı, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi arayarak bankanın 'gizli fon' verdiğini ve kendilerine para verirlerse bu fona yatırıp yüksek kar elde edebileceklerini söyledi.

Seçil E.'ye güvenen kişiler teklifi değerlendirip sözde 'gizli fon'a yatırması için şüpheliye elden yüksek miktarlarda para verdi. Bir süre kar dağıtır gibi para dağıtan Seçil E. böylelikle güven kazandı ve başka isimlere de ulaştı. Piyasadan yaklaşık 55 milyon dolar toplayan Seçil E., para ödeyemeyince bazı kişiler savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Banka müdürü Seçil E. ve birçok kişi olayın ardından tutuklandı. Bu olaydan en çok etkilenen isimlerde biri de Fernando Muslera oldu.

"DOLANDIRILMA OLAYI MUSLERA'YI ETKİLEMİŞ"
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Uruguaylı kalecinin Fatih Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında yaptığı bariz hataları bu olaya bağladı.

Dilmen, "Fernando Muslera dolandırılma olayından dolayı etkilenmiş gibi. Başınıza böyle bir şey geldikten sonra psikolojik olarak toparlanmak kolay değil. Futbolcu olarak değil, normal bir vatandaş olsa da kötü etkilenir. Bilemiyoruz tabii ki neler oldu. Ben etkilendiğini düşünüyorum." dedi.

NE OLMUŞTU?

BANKA MÜDÜRÜ HERKESİN GÜVENİNİ KAZANDI
Futbol takımlarına sponsor olan özel bir bankanın Florya şubesinde çalışan banka müdürü S.E. yıllar içerisinde sarı-kırmızılılarda görev yapmış yönetici, futbolcu, teknik direktör birçok isme 'özel bankacılık' hizmeti de verdi ve onların güvenlerini kazandı.

GENEL MÜDÜRÜN DE ADINI KULLANDI
Bankanın şube müdürü, müşterilerini ikna ederken bankanın genel müdürünün de haberi var diyerek 35-40 kişiyi fona kattı ve para topladı.

DOLANDIRICILIK NASIL ORTAYA ÇIKTI?
Söz konusu banka müdürü İstanbul'da başka bir şubeye tayin edildi. Burada da benzer işlemlere devam etti. Özel bankacılık hizmeti verdiği tanıdığı bir isimden sadece özel müşterilerin girdiği dışarıya kapalı bir sistemle çok para kazanacağı vaadiyle yüklü miktarda para aldı.

Söz konusu mağdur kişi, daha sonra vade geldiğinde parasını geri almak yerine ekstra ödeme yapmaya ikna edildi. Mağdur işadamı yaşadıklarını arkadaşlarına anlattığında ise dolandırıldığını anlayınca soluğu savcılıkta aldı.

TERİM, ARDA, MUSLERA, SELÇUK MİLYONLARCA DOLAR KAPTIRDI
Banka müdürü S.E.'ye para kaptıranlar arasında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi Galatasaray'ın efsaneleri de yer alıyor. Terim ve Turan'ın dolandırıldığı miktar ise 20 milyon dolardan fazla.

Galatasaray
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın kalan maçları Şenol Güneş'ten önemli açıklamalar Bakan Kasapoğlu derbiyi takip etti BEŞİKTAŞ KAZANDI ŞAMPİYONLUK YARIŞI YENİDEN BAŞLADI