Redmond mı Mertens mi? Beşiktaş-Galatasaray derbisine kim damga vuracak?

Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi yıldızların savaşına sahne olacak. O isimlerden ikisi; Redmond ve Mertens. Siyah-beyazlıların deneyimli oyuncusu Redmond 5 gol 5 asistlik katkı sağlarken, sarı-kırmızılı ekibin Belçikalı ismi ise 6 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Redmond mı Mertens mi? Beşiktaş-Galatasaray derbisine kim damga vuracak?

Süper Lig'in 32. haftasında bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde, iki takımda öne çıkması beklenen oyuncular arasında Nathan Redmond ve Dries Mertens bulunuyor.

NATHAN REDMOND
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş'ın son dönemdeki formda ismi Redmond ligde 5 gol 5 asist yaptı. Fenerbahçe derbisinde 3 gol 1 asistle yıldızlaşan İngiliz futbolcu, maç başına 1.2 dripling ve maç başına 1.5 isabetli şut ortalamasına sahip.

DRIES MERTENS
Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Mertens de 6 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı. Maç başına 2 isabetli şut ortalaması ve 1.1'lik isabetli orta yüzdesine sahip Belçikalı yıldız, bu istatistikleriyle derbi öncesi takımına güven aşılıyor.

Galatasaray Beşiktaş JK
Fenerbahçe'nin yeni nöbetçi golcüsü Denver Nuggets galibiyetle başladı Antalyaspor'un 9 maçlık hasreti bitti Roma ile Milan yenişemedi