Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için flaş yorum! "Balic sendromu yaşıyor"

Real Madrid'i transferi futbol dünyasında gündem olan Arda Güler, İspanyol devinde sakatlıkları sebebiyle henüz forma giyemedi. Fransız basını, Güler'i 1999 yılında Fenerbahçe'den Real Madrid'e giden Elvir Balic'e benzetti.

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için flaş yorum! "Balic sendromu yaşıyor"
  • Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında imza atan Arda Güler, yaşadığı sakatlıklardan forma şansı bulamadı.

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için flaş yorum! "Balic sendromu yaşıyor" - Resim : 1

  • İspanyol devinde peş peşe 3 sakatlık yaşayan ve henüz 1 dakika bile oynayamayan 18 yaşındaki futbolcuyla ilgili Fransız basınında ilginç bir benzetme yapıldı.

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için flaş yorum! "Balic sendromu yaşıyor" - Resim : 2

1999 yılında Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon dolar karşılığında transfer olan Elvir Baljic'e benzetilen Arda'yla ilgili şu ifadeler kullanıldı:

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için flaş yorum! "Balic sendromu yaşıyor" - Resim : 3

Bu yaz Fenerbahçe'den gelen Türk dahi, büyük beklentiler uyandırdı. Resmi müsabakaların üstünden çok uzun süre geçti ama ne yazık ki oynayamadı.

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için flaş yorum! "Balic sendromu yaşıyor" - Resim : 4

Yaz aylarında yaşadığı iç menisküs sakatlığının üstüne kas yaralanması ve kuadriseps yırtığı da eklenince uzun süre sahalardan uzak kaldı.

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için flaş yorum! "Balic sendromu yaşıyor" - Resim : 5

Real Madrid'de Türkiye'ye kıyasla daha zor bir antrenman temposu var. Türkiye'de şampiyonluk fizikten daha çok tekniğe odaklı. Arda'nın yaşadığı tempo değişikliği şaşırtıcı değil. Elvir Balic'in hayaleti belirmeye başladı.

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için flaş yorum! "Balic sendromu yaşıyor" - Resim : 6

Arda ile Balic arasında çok benzerlik var. İkisi de sol ayaklı, aynı bölgelerde oynuyor ve Fenerbahçe'den Real'e geldiler. Bonservis bedelleri de birbirine yakın.

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için flaş yorum! "Balic sendromu yaşıyor" - Resim : 7

Elvir Balic, sol dizindeki çapraz bağın kopması nedeniyle uzun bir süre oynayamamıştı. Sonrasında Boşnak yıldız takımdan ayrılmak zorunda kaldı.

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler için flaş yorum! "Balic sendromu yaşıyor" - Resim : 8

Çalımbay'ın istediği 2 transfer belli oldu! Bulgaristan'dan Beşiktaş'a... PFDK'dan Ali Koç ve Ertuğrul Doğan'a ceza "2032 Avrupa Şampiyonası'na şimdiden hazırız" Almanya-Türkiye maçına Polonyalı hakem