Real Madrid'den Arda Güler açıklaması! Milli yıldız yeniden sakatlandı

Son dakika... Real Madrid, Arda Güler'in sol arka adalesinden sakatlandığını açıkladı. İspanyol basınında Arda'nın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öne sürüldü. Sezon başında menisküsü yırtılan ve ameliyat olan milli futbolcunun yarın oynanacak Las Palmas müsabakasında süre alması bekleniyordu. Ancak genç yıldız büyük bir şanssızlık yaşadı ve yeniden sakatlandı.

Real Madrid'den Arda Güler açıklaması! Milli yıldız yeniden sakatlandı

Son dakika haberleri... Real Madrid Arda Güler'in sol arka adalesinden sakatlandığı açıklandı.

Real Madrid'den Arda Güler açıklaması! Milli yıldız yeniden sakatlandı - Resim : 1

DÖNMEYE HAZIRLANIRKEN YENİDEN SAKATLANDI

İspanyol devinin sezon başındaki ABD kampında sakatlanan ve takımla antrenmanlara yeni başlayan Arda'nın sağlık durumuyla ilgili Real Madrid'in internet sitesinden yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Arda Güler'e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından yapılan tetkiklerin ardından sol rektus femoris kasından sakatlık teşhisi konuldu." ifadeleri kullanıldı.

Real Madrid'den Arda Güler açıklaması! Milli yıldız yeniden sakatlandı - Resim : 2

İspanyol basınında Arda'nın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öne sürüldü.

Real Madrid'den Arda Güler açıklaması! Milli yıldız yeniden sakatlandı - Resim : 3

ANCELOTTİ BUGÜN İYİ DURUMDA DEMİŞTİ...

Real Madrid'in başarılı teknik adamı Ancelotti, Arda'nın sakatlığını atlattığını ve iyi durumda olduğunu açıklamıştı. Bugün basın toplantısı yapan İtalyan hoca şu ifadeleri kullanmıştı: 

Real Madrid'den Arda Güler açıklaması! Milli yıldız yeniden sakatlandı - Resim : 4

Arda sakatlıktan iyi bir şekilde çıktı. İyi durumda ve şu anda oynamaya hazır. Fiziksel olarak ve sahada dakika alması açısından eksiklikleri var ama bu da gayet normal. Aynı zamanda takımın oyununa uyumda, takım arkadaşlarını tanımada bazı eksiklikleri de var. Büyük bir yetenek olduğunu bizimle olduğu kısa zamanda bize gösterdi. Olağanüstü bir yetenek. Bu sadece genetik bir şey.

Arda Güler Las Palmas karşısında oynayacak mı? Beşiktaş Adana Demirspor deplasmanında EURO 2026 Türkiye'de! İstanbulspor Galatasaray erteleme maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?