Real Madrid, Milan'dan gelen Arda Güler'i kiralama teklifini reddetti

İtalyan ekibi Milan, milli futbolcumuz Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmak istedi ancak Real Madrid bu teklifi reddetti. İspanyol devi, genç yıldızın takımda tutmak istiyor.

Real Madrid, Milan'dan gelen Arda Güler'i kiralama teklifini reddetti
  • Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler'e, sürpriz bir talip çıktı.
  • İtalyan temsilcisi Milan, Arda'yı kiralık olarak kadrosuna katmak için Madrid ekibine teklif yaptı. Ancak, İspanyol devi bu teklifi hiç düşünmeden geri çevirdi.
  • İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre, EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, Milan'ın radarına girdi.

Real Madrid, Milan'dan gelen Arda Güler'i kiralama teklifini reddetti - Resim : 1

  • İtalyan ekibi, daha önce Brahim Diaz'a yaptığı gibi 19 yaşındaki futbolcu için de satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu.
  • Madrid temsilcisi, bu teklife hızlı bir şekilde yanıt verdi. Haberde, Real Madrid yönetiminin Arda Güler gibi önemli bir oyuncunun takımdan ayrılmasını istemediği ve bu nedenle teklifin direkt olarak reddedildiği belirtildi.

Real Madrid, Milan'dan gelen Arda Güler'i kiralama teklifini reddetti - Resim : 2

  • Uzun süren sakatlığını atlatan ve geçen sezonun ikinci yarısında sahalara dönen genç yetenek, Real Madrid formasını 5'i ilk 11'de olmak üzere toplam 12 maçta giydi. Arda, bu karşılaşmalarda 6 gol atma başarısı gösterdi.
  • A Milli Takımımız ile EURO 2024'te de sahne alan Arda, turnuvada oynadığı 5 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.
Copa America'da ilk finalist belli oldu EURO 2024'te ilk finalist İspanya oldu Galatasaray'dan Acun Ilıcalı'ya veto Fenerbahçe Beko'da ayrılık