Real Madrid - Manchester City maçı şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

Real Madrid - Manchester City maçı ile UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final mücadelesi başlıyor. Santiago Bernabéu'da oynanacak dev karşılaşmada yıldızlar kapışması yaşanacak. Gözler Haaland ve Benzema üzerinde olacak. Peki, Real Madrid - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi yayınlanacak?

Real Madrid - Manchester City maçı şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

Devler Ligi'nde yarı final turu, dev bir maç ile başlıyor. Real Madrid, Manchester City'i Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında ağırlayacak. Yıldızlar geçidi olacak karşılaşmada Real Madrid ve Manchester City, rövanş için avantajlı skor elde etmeye çalışacak. Sporseverler, Real Madrid - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz kanalda mı olacak merak ediyor. İşte dev maça dair detaylar...

REAL MADRID - MANCHESTER CITY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, Manchester City'i ağırlıyor. Santiago Bernabéu Stadı'nda oynanacak Real Madrid - Manchester City maçı 9 Mayıs Salı günü oynanacak. TSİ saat 22.00'de başlayacak mücadele, TV 8,5'ta canlı ve şifresiz yayınlanacak.

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında karşılaşacak Real Madrid ve Manchester City'de ikişer futbolcu sakatlığı ve cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Real Madrid'de Mendy'nin sakatlığı sürüyor. Militao ise cezalı olması nedeniyle oynayamayacak.

Manchester City'de Ake, sakatlığı nedeniyle, Mendy ise kart cezalı olması sebebiyle dev maçta yer alamayacak.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Real Madrid ile Manchester City, geçen sene Şampiyonlar Ligi yarı finalinde karşı karşıya gelmiş. İlk maçı 4-3 kazanan Manchester City olurken ikinci maçı uzatmada 3-1 kazanan Real Madrid turu geçmiş ve finale kalmıştı.

Daha önce 8 kez karşılaşan iki takımın mücadelesinde üçer galibiyet eşitliği bulunuyor.

Emre Belözoğlu'ndan flaş sözler! "G.Saray'ı çalıştırmam diyemiyorum" G.Saray, F.Bahçe’nin berabere kaldığı haftada 3 puanı aldı Trabzonspor, Ankaragücü'nü mağlup etti! Kırmızı kartlar havada uçuştu