Real Madrid-Borussia Dortmund finalinin ilk 11'leri belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde düğüm bu akşam çözülüyor. Kupayı en çok kazanan takım Real Madrid ile en son 1997'de şampiyon olan Borussia Dortmund, Wembley Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Türk finaline sahne olacak bu mücadelenin ilk 11'leri belli oldu.

Real Madrid-Borussia Dortmund finalinin ilk 11'leri belli oldu
  • Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund ve Real Madrid karşı karşıya gelecek.
  • İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wembley Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabaka, TV8 ve EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.
  • Final maçı sonrası Şampiyonlar Ligi kupası, bir Türk futbolcunun elinde havalanacak. Real Madrid'de Arda Güler, Borussia Dortmund'da Salih Özcan, görev verilmesi halinde forma giyecek ve kariyerlerinin ilk "Devler Ligi" şampiyonluğu için mücadele edecek.

İLK 11'LER

  • Borussia Dortmund: Kobel, Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen, Emre Can, Sabitzer, Brandt, Sancho, Adeyemi, Füllkrug

  • Real Madrid: Courtois, Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy, Camavinga, Kroos, Valverde, Bellingham, Vinicius, Rodrygo

"Şampiyonlar Ligi için savaşacağım" EURO 2024'te milyonlarca euro dağıtılacak Gaziantep'te Yağlı Güreş Ligi heyecanı Dursun Özbek'ten Jose Mourinho yorumu