RB Leipzig - Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi RB Leipzig vs Young Boys maçı şifresiz izle!

Şampiyonlar Liginde heyecan devam ediyor. Devler Liginde G grubunda Leipzig, Young Boys'u konuk ediyor. RB Leipzig, son 16 turuna kalmayı garantiledi. Young Boys, Avrupa Ligi için bir puana ihtiyacı var. Peki, RB Leipzig vs Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

RB Leipzig - Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi RB Leipzig vs Young Boys maçı şifresiz izle!

Leipzip, Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında Young Boys ile karşılaşacak. G grubunda Leipzig 9 puanla 2. sırada, Young Boys ise 4 puanla 3. sırada. İlk maçı RB Leipzig deplasmanda 3-1 kazanmıştı. Peki, Leipzig Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Şifresiz kanalda mı olacak? İşte maça dair detaylar...

LEIPZIG - YOUNG BOYS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi 6. haftasında Young Boys ile Red Bull Arena'da karşılaşacak. TSİ 20.45'te başlayacak Leipzig - Young Boys maçını Litvanyalı hakem Manfredas Lukjančukas tarafından yönetilecek. Maç TV8,5 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

TAKIMLARDAKİ EKSİKLER

Leipzig'de Olmo ve Orban sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Leipzig'te Henrichs ve Simakan kart görmeleri halinde sonraki maçta cezalı olacak.

Young Boys'ta Imeri, Itten sakatlık nedeniyle oynamayacak. Benito ve Camara, kart görürlerse gelecek maça cezalı duruma düşecek.

MUHTEMEL İLK 11

Leipzig: Gulácsi; Klostermann, Simakan, Lukeba, Lenz; Kampl, Haidara; Baumgartner, Forsberg; Poulsen, Openda

Young Boys: Von Ballmoos; Blum, Camara, Benito, Garcia; Niasse, Lauper, Males; Ugrinic; Nsame, Elia

Süper Lig'de maçlar ne zaman başlayacak belli oldu! Süper Lig ne zaman başlayacak? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı Fenerbahçe 266. sınavda! Konuk Spartak Trnava Beşiktaş'ta 12 eksik! Lugano kamp kadrosu açıklandı