"Ramos 50 milyon euro istedi" Ahmet Nur Çebi'den Tadic, Talisca ve Ramos sözleri

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında siyah-beyazlı takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Ramos'u istediklerini ancak maliyetinin 50 milyon euro'yu bulduğunu ifade eden Çebi, Talisca, Tadic ve Halil Dervişoğlu ile ilgili de çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"Ramos 50 milyon euro istedi" Ahmet Nur Çebi'den Tadic, Talisca ve Ramos sözleri

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer eleştirilerine karşı flaş açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlı takımın gündemine gelen Ramos ve Anderson Talisca'yla ilgili çarpıcı ifadeler kullanan Çebi, ezeli rakiplerine giden Tadic ve Halil Dervişoğlu imzalarının perde arkasını da anlattı.

Anderson Talisca ve Sergio Ramos'la ilgili konuşan Ahmet Nur Çebi, "Talisca gündemde. İstenmez mi istenir. Çok istedik ama kulübü hayır dedi. Giderken niye engel olamadık dedik içimden.

"Ramos 50 milyon euro istedi" Ahmet Nur Çebi'den Tadic, Talisca ve Ramos sözleri - Resim : 1

Ramos transferi gündeme geldi. Uğraştık. Olsun dedik. Gerçekte ne istediğini biliyor musunuz? Verebilen varsa verecek. 16.5 milyon euro, artı vergileri 25 milyon euro. İki yıllık kontrat. 50 milyon euro. Kimse sponsor olmak için beni aramadı. Geçtiğimiz sene devre arasında sağlıklı transferler yaptığımızı düşünüyorum. Bunlar da neticelere yansıdı." dedi.

"Ramos 50 milyon euro istedi" Ahmet Nur Çebi'den Tadic, Talisca ve Ramos sözleri - Resim : 2

Çebi, Fenerbahçe'ye giden Dusan Tadic'le yaptıkları transfer görüşmesi için ise şunları söyledi: Tadic konusu var. Bir rakam teklif ettik. Öyle bir teklifle geldi ki 2.5 kat fazlası. Hoca asla dedi, takımın içindeki huzur bozmayalım dedi. Hocanın istemediği hiçbir oyuncuyu almadık.

"Ramos 50 milyon euro istedi" Ahmet Nur Çebi'den Tadic, Talisca ve Ramos sözleri - Resim : 3

Gelelim Onana konusuna. Bir maç tutarı katar oynamamış bir kardeşimiz. Bu sene geldi. Genç bir çocuk. Bu ne vahşilik? Bana zarar vermek için neden Onana'ya zarar veriyorsunuz? Beşiktaş bu sene şampiyon olacak. Hakem gibi bayrağı önce kaldırıp kural hatası yapmayın. Ben bu kulübü benden sonra gelecekler aynı sorunu yaşamasın diye yönetiyorum.

Bu benim görevim. Şampiyon olacağız yorumunu rahatlıkla yapabiliriz. Bir takımın şampiyon olabilmesi için maaşların gününde yatması ve takım ruhu yaratmanız gerekiyor. Biz de böyle sorunlar olmayacak.

Takımdan ayrılan oyuncular ve Halil Dervişoğlu'nun transfer sürecini anlatan Çebi, "Redmond'ın bir aile sorunu var, bunu biliyorum. Gelmek istedi ama olacak iş değildi. İçinde bulunduğu durum çok özeldi ve anlatamam. İkincisi Saiss. Dünya Kupası'ndan sonra tavır ve davranışlarıyla kendisinde bir güvensizlik hissetmiştir. Gitmesi gerekiyordu. Bazen kolunuzu kesip atacaksınız. Kalbiniz atsın diye o kolu keseceksiniz.

"Ramos 50 milyon euro istedi" Ahmet Nur Çebi'den Tadic, Talisca ve Ramos sözleri - Resim : 4

Giden Josef, gelen Onana. Dele Alli gitti, İngiltere'de tarihe yazılmış Liverpool'da oynamış Chamberlain'i getirdik. Yokmuş gibi davranıyorlar. Çünkü niyet kötü.

"Ramos 50 milyon euro istedi" Ahmet Nur Çebi'den Tadic, Talisca ve Ramos sözleri - Resim : 5

Halil'le ilgili durumu da anlatayım. Halil Dervişoğlu'nun babası Şenol Güneş'i arayıp, 'Oğlum Beşiktaş'ta oynamak istiyor' diyor. Sonra birden bire 'Galatasaray üç lira beş lira fazla verdi' diyorlar. Şenol hoca, 'Bana bu kafada adam yaramaz, bırak gitsin' dedi. Bu transfer çalımı mı şimdi?" şeklinde konuştu.

Beşiktaş JK Fenerbahçe Galatasaray
Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Yaz transfer sezonu bitmesine ne kadar kaldı? A.Gücü-F.Bahçe maçı Eryaman'da oynanacak Ahmet Nur Çebi'den istifa iddialarına cevap