Rafael Nadal tenis kariyerini sonlandırdı

Kariyerinde 22 grand slam şampiyonluğu bulunan Rafael Nadal, gelecek ay İspanya'da gerçekleştirilecek Davis Kupası finalinin ardından kariyerini sonlandıracak

Rafael Nadal tenis kariyerini sonlandırdı

Tenis efsanesi İspanyol raket Rafael Nadal, 38 yaşında emeklilik kararı aldı.

"ZOR YILLAR GEÇİRDİM"

Son yıllarda yaşadığı sakatlıkların ardından eski formundan uzaklaşan Nadal, sosyal medya hesabından yayımladığı video mesajında, "Profesyonel tenisi bıraktığımı size bildirmek için buradayım. Gerçek şu ki zor yıllar geçirdim, özellikle de son iki yıl. Sınırlamalar olmaksızın oynayabildiğimi düşünmüyorum." ifadesini kullandı.

38 yaşındaki oyuncu, gelecek ay İspanya'nın Malaga kentinde düzenlenecek Davis Kupası finallerinde son kez ülkesini temsil edeceğini ve bu turnuvanın ardından kortlara veda edeceğini duyurdu.

Rafael Nadal tenis kariyerini sonlandırdı - Resim : 1

DJOKOVIC'TEN SONRA EN ÇOK GRAND SLAM KAZANAN 2. TENİSÇİ

Kariyerinde 22 grand slam şampiyonluğu bulunan Nadal, 24 grand slam şampiyonluğu olan Sırp tenisçi Novak Djokovic'in ardından tüm zamanların en başarılı ikinci tek erkekler oyuncusu olarak emekli olacak.

İspanyol tenisçi, Pekin 2008 Olimpiyat Oyunları'nda teklerde, Rio 2016'da da çiftlerde altın madalya kazanmıştı.

Detaylar geliyor...

Milli Takım'ın konuğu Karadağ Fenerbahçe'de veda Süper Lig'de en çok gören takım Silahlı saldırı sonrası ülkeden ayrılıyor