Quaresma'nın oğlu Beşiktaş'a dönmeme nedenini açıkladı

Portekizli Teknik Direktör Fernando Santos'un Beşiktaş'ın başına geçmesiyle birlikte Ricardo Quaresma'nın yeniden siyah-beyazlı formayı giyeceği iddia edildi. Söylentiyle ilgili Quaresma'nın oğlu Ricky, bir paylaşım yaptı. Ricky, Samet Aybaba'nın Quaresma sözlerini alıntılayarak "İşte babamın Beşiktaş'a dönmemesinin sebebi" ifadelerini kullandı.

Quaresma'nın oğlu Beşiktaş'a dönmeme nedenini açıkladı
  • 2010-13 ve 2015-19 yılları arası Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma'nın, takımın başına geçen Fernando Santos'la birlikte yuvaya döneceği iddia edildi.
  • 40 yaşındaki Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş'a dönüşü gerçekleşmemişti.
  • Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, bir taraftarın Quaresma sorusuna "Ne yapacağız Quaresma'yı" cevabını vermiş ve görüntüler sosyal medyada viral olmuştu.
  • Sürecin ardından Quaresma'nın oğlu Ricky, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Ricky, "İşte babamın Beşiktaş'a dönmemesinin sebebi" notuyla Samet Aybaba'yı hedef aldı.

Quaresma'nın oğlu Beşiktaş'a dönmeme nedenini açıkladı - Resim : 1

MKE Ankaragücü ile Galatasaray'ın 104. randevusu Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadın Güreş Milli Takımı, Avrupa ikincisi oldu