PSV Eindhoven Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

PSV Eindhoven, Şampiyonlar Ligi son hafta maçında Arsenal'i ağırlıyor. B grubunda Arsenal 12 puanla grubu lider olarak bitirmeyi garantiledi. PSV 8 puanla 2. sırada yer alıyor ve beraberlik halinde son 16 turuna kalacak. Peki, PSV Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler, maç yayın bilgisi...

PSV Eindhoven Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi B grubu son maçında PSV Eindhoven, Arsenal ile karşılaşıyor. Son 16 turuna kalmayı başaran Arsenal, PSV ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Gecenin maçlarından PSV Arsenal maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi merak ediliyor. İşte PSV Arsenal maçına dair merak edilenler...

PSV ARSENAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

PSV Eindhoven ile Arsenal, bu akşam Philips Stadında karşılaşacak. TSİ 20.45'te başlayacak karşılaşma Exxen'den canlı yayınlanacak. Mücadele, Alman hakem Tobias Stieler tarafından yönetilecek.

TAKIMLARDA SON DURUMLAR, EKSİKLER

Bu akşam oynanacak karşılaşmada PSV'den Obispo, Lang, Lozano sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Teze ve Schouten'in ise durumu belirsiz.

Arsenal'da ise Tomiyasu, Smith-Rowe, Partey, Vieira, Timber sahada yer alamayacak.

PSV ARSENAL MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER

PSV: Benítez; Dest, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Veerman, Til, Saibari; Bakayoko, De Jong, Vertessen

Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Kiwior; Ødegaard, Jorginho, Rice; Nelson, Nketiah, Trossard

HALİL UMUT MELER'E YAPILAN SALDIRI SONRASI GÜNDEME GELMİŞTİ... Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester United - Bayern Münih ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Faruk Koca'nın ifadesi ortaya çıktı! "Yumruk değil tokat..."