Arsenal Wolverhampton Wanderers maçı ne zaman, saat kaçta? Arsenal Wolves maçı hangi kanalda?

İngiltere Premier Liginde heyecan Arsenal - Wolverhampton Wanderers maçı ile devam ediyor. 14. haftaya girilirken Arsenal 30 puanla lider, Wolverhampton Wanderers 15 puanla on ikinci sırada yer alıyor. Peki, Arsenal Wolverhampton Wanderers maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Arsenal Wolverhampton Wanderers maçı ne zaman, saat kaçta? Arsenal Wolves maçı hangi kanalda?

İngiltere Premier Liginde lider Arsenal'in konuğu Wolverhampton Wanderers. Birincilik koltuğunu kaptırmaya istemeyen Arsenal, Wolverhampton Wanderers maçında sürpriz yaşamak istemiyor. Premier Ligi yakından takip edenler Arsenal Wolves maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İşte detaylar...

ARSENAL WOLVERHAMPTON MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İngiltere Premier Ligi 14. haftasında Arsenal ile Wolverhampton Wanderers, bugün karşı karşıya geliyor. 2 Aralık Cumartesi günü Emirates Stadından oynanacak maç, TSİ 18.00'de başlayacak. Arsenal Wolves maçı beIN CONNECT Turkey, TOD, beIN Sports 3 Turkey kanalından yayınlanacak.

İKİ TAKIMDA SON DURUMLAR EKSİKLER

Arsenal takımında bu akşam oynanacak maçta PArtey, Smith Rowe, Timber, Vieria sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek.

Wolverhampton Wanderers'da ise Hodge ile Neto'nun sakatlığı sürüyor ve Arsenal karşısında sahada yer alamayacak. Ait Nouri'nin ise durumu maç saatinde belli olacak.

 

Pendikspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş üyelik ücretine yüzde 400 zam! Seçil Erzan'ın görüntülerini kimin çektiği belli oldu EURO 2024 kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?