PREMIER LİG MAÇ CANLI YAYINI: Manchester City Sheffield United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Premier Ligin 20. haftasında Manchester City, Sheffield United'ı konuk edecek. 37 puanla 4. sırada yer alan Manchester City, Sheffield United maçından mutlak galip gelerek zirve takibini sürdürmek istiyor. Peki, Manchester City - Sheffield United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler...

PREMIER LİG MAÇ CANLI YAYINI: Manchester City Sheffield United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Manchester City - Sheffield United maçı, Premier Ligde günün maçlarından birisi. 20. haftada Manchester City, son sırada yer alan Sheffield United karşısında sürpriz yaşamamak, 3 puan ile yoluna devam etmenin peşinde. Peki, Manchester City Sheffield United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

NOTTINGHAM FOREST - MANCHESTER UNITED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Manchester City ile Sheffield United maçı TSİ 18.00'de başlayacak. Etihad Stadyumunda oynanacak karşılaşma beIN Connect, TOD, beIN sports 3 ile Idman TV kanalından yayınlanacak.

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

John Stones'u sakatlığa kurban veren Man City, Kevin De Bruyne'ün iyileşmesinden güven duyabilir, ancak Belçikalı oyuncu muhtemelen yedek kulübesinde başlayacak.

Guardiola'nın Jeremy Doku ve Erling Haaland'ı kullanıp kullanmayacağı hala belirsiz, zira her ikisinin de form sorunları devam ediyor.

Sheffield United'da Chris Basham, Daniel Jebbison, John Egan ve Tom Davies uzun süreli sakatlıklarla saha kenarında.

Anel Ahemdhodzic ve Gustavo Hamer cezalı, Man City'den kiralanan James McAtee ise kiralık sözleşmesi nedeniyle oynayamıyor.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Manchester City: Ederson; Kyle Walker, Manuel Akanji, Ruben Dias, Nathan Ake; Rico Lewis, Rodri; Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish; Julian Alvarez.

Sheffield United: Wes Foderingham; Jayden Bogle, George Baldock, Jack Robinson, Auston Trusty, Max Lowe; Vinicius Souza, Oliver Norwood, Andre Brooks; Cameron Archer, Oli McBurnie.

Nottingham Forest Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Luton Town Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Suudi Arabistan Başkonsolosluğu sokağının adı değişecek Suudi Arabistan'da oynayan Merih Demiral'dan sert çıkış!