Portekiz Slovenya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Portekiz ile Slovenya, EURO 2024 son 16 turunda bu akşam karşı karşıya geliyor. Portekiz, millîlerimizin olduğu gruptan lider olarak çıkmıştı. Slovenya ise grubunu üçüncü olarak tamamladı. Peki, Portekiz Slovenya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Portekiz Slovenya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasının son 16 turunda Portekiz ile Slovenya karşılaşacak. Tek maç üzerinden oynanacak son 16 tur müsabakasını kazanacak takım, adını çeyrek finale yazdıracak. Tur atlayacak takım, çeyrek finalde Fransa-Belçika eşleşmesini geçecek ekiple karşılaşacak.

PORTEKİZ SLOVENYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Frankfurt Arena'da yapılacak Portekiz Slovenya maçı, TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato yönetecek. Portekiz Slovenya maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak.

İki takım 1 kez karşılaştı

Portekiz ile Slovenya, A milli takım düzeyinde sadece 1 maç yaptı.

İki takım arasındaki tek karşılaşma, yaklaşık 3 ay önce oynandı. Slovenya, ev sahipliği yaptığı dostluk maçını 2-0 kazandı.

MUHTEMEL 11'LER

Takımların yarınki müsabakaya şu kadrolarla başlaması bekleniyor:

Portekiz: Diogo Costa, Joao Cancelo, Pepe, Ruben Dias, Nuno Mendes, Vitinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Rafael Leao, Ronaldo, Joao Felix

Slovenya: Oblak, Karnicnik, Drkusic, Bijol, Balkovec, Stojanovic, Elsnik, Gnezda Cerin, Mlakar, Sporar, Sesko

Fenerbahçe Beko'da bir ayrılık daha Fransa Belçika EURO 2024 son 16 turu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2024'te bugün hangi maçlar var 1 Temmuz Pazartesi? Gazi Koşusu nefes kesti!