Portekiz Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Portekiz Çek Cumhuriyeti maçı ile EURO 2024'te gruplardaki ilk maçlar tamamlanmış olacak. Kupanın favorilerinde olan Portekiz, A Milliler aynı grupta F grubunda yer alıyor. Peki, Portekiz Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Portekiz Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında günün maçlarından biri de Portekiz - Çek Cumhuriyeti. F grubunda oynanacak bu maç ile gruptaki ilk maçlar tamamlanmış olacak. 28 yıldır rakibine kaybetmen Portekiz, maçın favorisi. Peki, Portekiz Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak? 

PORTEKİZ ÇEK CUMHURİYET MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Portekiz ile Çek Cumhuriyeti, F grubu ilk maçında bu akşam, 18 Haziran Salı günü karşılaşacak. Almanya'nın Leipzig kentiyle aynı adı taşıyan statta oynanacak karşılaşma, TSİ 22.00'de başlayacak. Portekiz Çek Cumhuriyeti maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak. 

İKİ TAKIM 6. KEZ KARŞILAŞACAK

Portekiz ile Çekya tarihlerinde 6. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 5 maçta Portekiz 4, Çekya bir defa kazandı. Bu karşılaşmalarda Portekiz 10, Çekya 2 gol kaydetti.

Çekya, Çekoslovakya dağıldıktan sonra Portekiz ile karşılaştığı maçlarda tek galibiyetini, EURO 1996'da elde etti. Çekya ile karşılaşacak Portekiz, 28 yıldır rakibine kaybetmiyor.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Portekiz: Diogo Costa; Cancelo, Pepe, Rúben Dias, Nuno Mendes; Palhinha, Vitinha, Bruno Fernandes; Rafael Leão, Ronaldo, Bernardo Silva

Çek Cumhuriyeti: Staněk; Holeš, Hranáč, Krejčí; Coufal, Souček, Provod, Barák, David Jurásek; Kuchta, Schick

 

EURO 2024'te ilk maçımız: Türkiye Gürcistan maçı saat kaçta? EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? 18 Haziran 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maç programı İlke Özyüksel Mihrioğlu Paris kotası aldı A Grubu'nda İskoçya ile İsviçre karşılaşacak