Partizan Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague 25. haftasında Partizan'a konuk olacak. Ligde beşinci sırada olan Fenerbahçe Beko ile altıncı sırada yer alan Partizan'ın oynayacağı karşılaşmaya dair bilgiler araştırılıyor. Peki, Partizan Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Partizan Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

THY EuroLeague 25. haftasında temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, Partizan ile deplasmanda karşılaşacak. EuroLeague'de Partizan 6., Fenerbahçe Beko 5. sırada yer alıyor. Basketbolseverler, kritik maç öncesinde karşılaşmanın yayın saatini ve canlı yayın kanalını araştırıyor. Peki, Partizan Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

PARTİZAN FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 25. hafta maçında Partizan'a konuk oluyor. 23 Şubat Perşembe günü (bu akşam) TSİ 23.00’da Stark Arena’da oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Miguel Angel Perez (İspanya), Borys Rzyhyk (Ukrayna), Gytis Vilius (Litvanya) hakem üçlüsü yönetecek.

FENERBAHÇE BEKO'DA SON DURUM

Sarı lacivertliler, ligde son maçında Alba Berlin'i konuk etmiş ve maçtan 101-86 galip ayrılmıştı. Böylece 23. maçında 14. galibiyetini aldı.

Fenerbahçe'de Tonye Jekiri, Nemanja Bjelica ve Tarık Biberovic’in tedavi süreçleri tamamlandı ve hafta boyunca takım idmanlarında yer aldı. Bu isimlerden Tonye Jekiri ve Tarık Biberovic, Partizan maçı kafilesinde yer alacak. Kondisyon eksiği bulunan Nemanja Bjelica ise teknik ekibin kararıyla İstanbul’da kalacak.

Nemanja Bjelica’nın yanı sıra; Milli Takım kampında yer alan Şehmus Hazer ve teknik ekibin kararıyla İstanbul'da kalacak olan Samet Geyik ile İsmet Akpınar bu maçta forma giyemeyecek.

PARTİZAN FENERBAHÇE BEKO ÖNCEKİ MAÇLAR

İki takım daha önce beş kez karşılaştı. Fenerbahçe, bu maçların ikisini kazandı.

2022-23 – Normal sezon – Fenerbahçe Beko 72-73 Partizan
2013-14 – Normal sezon – Fenerbahçe Ülker 77-79 Partizan
2013-14 – Normal sezon – Partizan 78-88 Fenerbahçe Ülker
2007-08 – Normal sezon – Fenerbahçe Ülker 86-91 Partizan
2007-08 – Normal sezon – Partizan 72-76 Fenerbahçe Ülker

Fenerbahçe
PFDK'dan Jesus'a 1 maç ceza! Novak Djokovic en büyük rakibini açıkladı Lovren Hırvatistan Milli Takımı'na veda etti F1'de yeni sezon testleri Bahreyn'de başladı