Panathinaikos-PAS Giannina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fatih Terim'in Panathinaikos ile ilk maçı hangi kanalda?

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında ilk maçına çıkıyor. Yunanistan Süper Ligi 16. haftasında Panathinaikos, PAS Giannina ile karşılaşacak. Sporseverler, Fatih Terimli Panathinaikos maçı saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. Peki, Panathinaikos-PAS Giannina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Panathinaikos-PAS Giannina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fatih Terim'in Panathinaikos ile ilk maçı hangi kanalda?

Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim, yeni takımı ile ilk lig maçına çıkıyor. Tecrübeli hocanın Yunanistan Süper Ligindeki ilk sınavı PAS Giannina ile olacak. Peki, Panathinaikos-PAS Giannina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın muhtemel ilk 11'leri, maçın canlı yayın bilgisi...

PANATHINAIKOS-PAS GIANNINA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Panathinaikos ile PAS Giannina bu akşam Apostolos Nikolaidis Stadı'nda karşılaşacak. Merakla beklenen karşılaşma 22.00'de başlayacak. Karşılaşma S Sport+, Exxen, TV8,5'den yayınlanacak.

PANATHINAIKOS'TA ÖNEMLİ EKSİKLER

Yeşil-beyazlı ekipte tedavileri tamamlanan Filip Djuricic ve Adam Cerin, son antrenmanda takımla birlikte çalışırken, Arjantinli kanat oyuncusu Sebastian Palacios ile Hollandalı stoper Bart Schenkefeld ise sakatlanarak dünkü çalışmayı yarıda bıraktı.

Kulüpten yapılan açıklamada, ayağını burkan Palacios'un yaklaşık üç hafta sahalardan uzak kalacağı, ayak bileğinden sakatlanan Schenkefeld'in ise yarınki maçta forma giyemeyeceği kaydedildi.

 

Trabzon'da Denswill sakatlandı Angelino'nun yerine İspanyol sol bek! Devre arasında... "Burada olmak gerçekten harika" "MVP olabilecek seviyeye gelmek istiyorum"