Panathinaikos, Ergin Ataman 4 yıllık sözleşme imzaladı

Yunan basketbol takımı Panathinaikos, Ergin Ataman ile olan sözleşmesini 4 yıllığına uzattığını açıkladı. Kararın ardından sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Ergin Ataman, "2024 finalinden hatıralar. 2025 finaline hazır olun" ifadelerini kullandı.

Panathinaikos, Ergin Ataman 4 yıllık sözleşme imzaladı
  • THY EuroLeague'in son şampiyonu Panathinaikos, başantrenör Ergin Ataman'ın sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattı.
  • Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Ataman ile imzalanan yeni anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada "Real Madrid'i geçerek 5 Avrupa serisi hedefi koyduğunuzda, ihtiyacınız olan tüm sporcuları takımda tutmanızın yanı sıra Maestro'yu da (Ergin Ataman) yıllarca Atina'da ikamet ettirmeniz gerekir." ifadelerini kullandı.
  • Ergin Ataman, Instagram hesabından da bir paylaşım yaparak THY EuroLeague'de şampiyon oldukları anın fotoğrafını koydu ve "2024 finalinden hatıralar. 2025 finaline hazır olun" notunu yazdı.
Şansal Büyüka'dan Ali Koç iddiası Beşiktaş Shakhtar Donetsk hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Elias Jelert kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?