Ozan Kabak'tan kötü haber geldi! A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı

Son dakika... İtalya ile oynanan hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan Ozan Kabak'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi. Ozan, A Milli Takım'ın EURO 2024 geniş kadrosundan çıkarıldı.

Ozan Kabak'tan kötü haber geldi! A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı

Son dakika... EURO 2024 hazırlıkları kapsamında dün İtalya ile karşı karşıya gelen A Milli Takımımız, sakatlık şokuyla sarsıldı.

Ozan Kabak'tan kötü haber geldi! A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı - Resim : 1

Yaşadığı sakatlığın ardından oyundan sedyeyle çıkan Ozan Kabak'tan kötü haber geldi. Başarılı savunma oyuncumuzun sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu açıklandı. 

24 yaşındaki stoper, A Milli Takım'ın geniş kadrosundan çıkarıldı.

TFF'den yapılan açıklama şöyle...

Dün akşam oynanan İtalya - Türkiye özel maçı esnasında yaşadığı sakatlığın ardından sedyeyle oyundan çıkan, daha sonra da hastaneye götürülen millî futbolcumuz Ozan Kabak'ın muayene ve tetkikleri tamamlandı. 

Yapılan kontroller sonucunda, Ozan'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi ve 24 yaşındaki defans oyuncumuz, sakatlığının ciddiyeti sebebiyle A Milli Takımımızın EURO 2024 geniş kadrosundan çıkarıldı. Yaşamış olduğu talihsiz sakatlık nedeniyle Ozan Kabak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde sahalara yeniden dönmesini diliyoruz.

Ozan Kabak'tan kötü haber geldi! A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı - Resim : 2

SAKATLIK MİLLİ TAKIMIMIZIN KORKULU RÜYASI OLDU

Montella'nın açıkladığı geniş kadrodan bir ismi daha sakatlık sebebiyle kaybettik. Daha önce sakatlıkları nedeniyle geniş kadrodan çıkarılan Çağlar Söyüncü ve Enes Ünal'ın ardından aynı kaderi yaşayan Ozan Kabak da EURO 2024 hayallerine veda etti.

Ozan Kabak'tan kötü haber geldi! A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı - Resim : 3

Kaynak: AA

Volkan EURO 2024'te A Milli Takım'a güveniyor Napoli'de Antonio Conte dönemi BSL'de final serisi başlıyor Yıldırım'dan Koç'un teklifine ret