Omuz Omuza yardım kampanyası ne zaman, saat kaçta, hangi kanallarda?

Omuz Omuza kampanyası, depremzedelere destek olmak için Gençlik ve spor Bakanlığı, TFF, Kulüpler Birliği tarafından düzenleniyor. Omuz Omuza kampanyası için spor kanalları ortak yayına geçecek ve depremzedeler için yardım kampanyası başlatılacak. Peki, Omuz Omuza kampanyası ne zaman, saat kaçta, hangi kanallarda?

Omuz Omuza yardım kampanyası ne zaman, saat kaçta, hangi kanallarda?

Omuz Omuza yardım kampanyası, spor dünyası bir araya geliyor ve depremzedelere destek olmak için spor kanalları ortak yayına geçecek. Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenenler için yapılacak yardım ve dayanışma kampanyası Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF ve Kulüpler Birliği tarafından düzenleniyor. Peki, Omuz Omuza kampanyası ne zaman, saat kaçta, hangi kanallarda? Omuz Omuza kampanyası canlı izle

OMUZ OMUZA KAMPANYASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ülkemizi sarsan büyük deprem felaketleri sonrası; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu ana paydaşlığında; A Spor, beIN Sports, Spor Smart, Sports TV, S Sport, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV 8'in ortak canlı yayın gerçekleştirecek.

"Omuz Omuza" dayanışma ve yardımlaşma kampanyası, 1 Mart 2023 Çarşamba günü 20.00'da başlayarak televizyon ve radyolardan gerçekleştirilecek ortak canlı yayınla, yurt içinde ve yurt dışında futbola gönül veren ve deprem felaketleri sonrasında kalbi Türkiye için atan herkesi bir araya getirilmesi hedefleniyor.

"Omuz Omuza" kampanyasının 15 Haziran'a kadar süreceğini aktaran Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Bir seferlik bir kampanya yapmayacağız. Galatasaray-Adana Demirspor özel maçı olacak. 12 farklı özel maç planlıyoruz. Yurt dışından takımlar da getirebiliriz. Bunu farklı yardım kampanyalarıyla desteklemek istiyoruz." diye konuştu.

Nadal Indian Wells ve Miami Açık'ı kaçıracak Vinicius'a ırkçılık yapan taraftara men cezası Torino derbisini Juventus 4 golle kazandı Beşiktaş'tan Devlet Bahçeli açıklaması