Olympiakos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile eşleşti. Sarı lacivertli takım, ilk maçı deplasmanda oynayacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması halinde yarı finaldeki muhtemel rakipleri de belli oldu. Peki, Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Olympiakos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Avrupa Kupalarında tek Türk temsilcisi Fenerbahçe, çeyrek finalde Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla eşleşti. Sarı-lacivertli ekip, yarı finale yükselmesi halinde Aston Villa-Lille eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Bu sezon üç kupa hedefini sürdüren Fenerbahçe'nin Konferans Ligi çeyrek final maç tarihleri merak ediliyor. Peki, Olympiakos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Olympiakos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? - Resim : 1

OLYMPIAKOS-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Çeyrek finalde ilk maçlar 11 Nisan, rövanşlar ise 18 Nisan'da oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta Olympiakos ile deplasmanda 11 Nisan Perşembe günü karşılaşacak. Georgios Karaiskakis Stadında oynanacak karşılaşma, 19.45'te başlayacak.

İki takım 2021-2022 sezonunda Avrupa Ligi grup aşamasında karşılaştı. Olympiakos, Fenerbahçe'yi 3-0 ve 1-0 skorlarla mağlup etti.

Olympiakos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? - Resim : 2

YARI FİNALDEKİ MUHTEMEL RAKİP

Sarı-lacivertli ekip, yarı finale yükselmesi halinde Aston Villa-Lille eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Yarı finallerin 2 ve 9 Mayıs'ta oynanacağı Avrupa Konferans Ligi'nde final maçı, 29 Mayıs'ta Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Ayasofya Stadı'nda yapılacak.

Olympiakos-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? - Resim : 3

FENERBAHÇE'DE 3 KUPA HEDEFİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale kalan Fenerbahçe, tarihinin ilk Avrupa kupası zaferini hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen sarı-lacivertliler, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında ise kıyasıya rekabete girdiği lider Galatasaray ile arasındaki iki puanlık farkı koruyor.

Şampiyonluk yarışındaki iki ekip, gelecek ay yapılacak 2023 Süper Kupa maçında kozlarını paylaşacak.

Trabzonspor Başkanı Doğan'dan sert açıklama İşte 30. hafta VAR kayıtları Ali Koç istifa etti Fenerbahçe'den açıklama: Ligden çekilme kararı konuşulacak