Fenerbahçe, Dörtlü Final hedefiyle Olympiacos karşısında

Fenerbahçe Beko, Olimpiyakos ile EuroLeague play off turu ilk maçında Yunanistan'da karşılaşacak. Grup aşamasını sekizinci bitiren Fenerbahçe Beko, ilk sıradaki Olympiakos ile karşılaşacak. Sarı lacivertliler, bu sezon iki maçta yenildiği rakibi karşısında galibiyet arayacak. Peki, Olympiakos Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Dörtlü Final hedefiyle Olympiacos karşısında

THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a konuk olacak. Play Off turunda üç galibiyet alan takım Final Four'a yükseliyor. Normal sezonda oynanan karşılaşmalarda Olympiakos, Fenerbahçe'yi iki maçta da yenmişti. Basketbolseverler, kritik karşılaşma öncesinde Olympiakos - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak merak ediyor. İşte Olympiakos Fenerbahçe Beko maçına dair detaylar...

OLİMPİYAKOS FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu Play-off turu birinci maçında Olympiacos’a konuk oluyor. 26 Nisan Çarşamba günü (yarın) 21.45’te Barış ve Dostluk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Miguel Angel Perez (İspanya), Mehdi Difallah (Fransa), Tomislav Hordov (Hırvatistan) hakem üçlüsü yönetecek.

PLAY OFF TURU MAÇ TARİHLERİ

Toplam 3 galibiyete ulaşan takımın Dörtlü Final'e yükseleceği eşleşmede ikinci maç da 28 Nisan Cuma günü yine Olympiakos'un ev sahipliğinde oynanacak. Playoff serisi, 3 Mayıs Salı günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na taşınacak.

DÖRTLÜ FİNAL ORGANİZASYONUNA LİTVANYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Turkish Airlines Euroleague'de Dörtlü Final organizasyonuna Litvanya'nın Kaunas şehri ev sahipliği yapacak. 19-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan organizasyonda karşılaşmalar, Zalgirio Arena'da oynanacak.

Turkish Airlines EuroLeague'deki diğer play-off eşleşmeleri ise şu şekilde;

Real Madrid - Partizan Belgrad

Barcelona - Zalgiris Kaunas

As Monaco - Maccabi Tel Aviv

Final Four yolundaki bu kritik mücadeleler, S Sport ve S Sport2 ekranlarında TV+ ile sporseverlere ulaşacak.

Okan Buruk Galatasaray'la rekor kırdı Boluspor'da Muzaffer Bilazer ile yollar ayrıldı NBA'de yılın çaylağı Paolo Banchero oldu "İspanya'nın en iyi golcülerinden biri"