Olimpiyat Stadı'nın zemini hakkında açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu, zemini çok tartışılan Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını üstlenen firmayla yapılan anlaşmaların feshedildiğini açıkladı.

Olimpiyat Stadı'nın zemini hakkında açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımını yapan firmanın sözleşmesinin perşembe günü itibarıyla feshedileceğini duyurdu.

Federasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada, Süper Lig'de İstanbulspor ile Galatasaray arasında oynanan 3. hafta erteleme müsabakası esnasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saha bakım konularında eksiklikler ve yetersizliklerin gözlendiği belirtilerek, şöyle denildi:

“Trendyol Süper Lig'de 26 Eylül 2023 tarihinde İstanbulspor A.Ş. ile Galatasaray A.Ş. arasında oynanan 3. hafta erteleme müsabakası esnasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saha bakım konularında eksiklikler ve yetersizlikler gözlenmiştir. Bu olumsuzluklar nedeniyle ilgili firma ile yürütülen saha bakım sözleşmesinin 28 Eylül 2023 tarihi itibariyle feshine karar verilmiştir.”

 

Yarıda kalmıştı! 4-0 bitti 2025 ve 2027 Afrika Uluslar Kupası'nın ev sahipleri belli oldu Samsunspor Sergen Yalçın'la görüştü! Montella dönemi başladı! "Milli forma hediye değil prestijdir"