Okay Yokuşlu, Trabzonspor'a yakın

İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich'te forma giyen Milli Futbolcu Okay Yokuşlu'nun 2015-2018 yılları arasında formasını giydiği Trabzonspor'a dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Okay Yokuşlu, Trabzonspor'a yakın
  • Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken orta sahaya üç isim alabileceklerini ve bunlardan birisinin Muhammed Cham, diğerinin ise yerli bir oyuncu olacağını belirtmişti.
  • Sabah'ın haberine göre Başkan Doğan'ın işaret ettiği oyuncu Championship ekiplerinden West Bromwich'te forma giyen Okay Yokuşlu.

Okay Yokuşlu, Trabzonspor'a yakın - Resim : 1

  • 30 yaşındaki futbolcunun, 2015-2018 yılları arasında formasını giydiği Trabzonspor'a dönme fikrine sıcak baktığı öğrenildi.
  • West Bromwich'in göndermeyi düşünmediği Okay için ilk etapta yüksek rakamlar talep ettiği ancak oyuncunun ayrılmayı düşünmesi üzerine bu rakamlarda indirime gittiği belirtildi. Bordo-mavililerin ayrıca Gent forması giyen Güney Koreli Hyun-seok Hong için de görüşmelerini sürdürdüğü, Başkan Doğan'ın işaret ettiği üçüncü orta saha oyuncusun bu isim olduğu iddia edildi.

Okay Yokuşlu, Trabzonspor'a yakın - Resim : 2

  • Geçtiğimiz sezonda takımıyla 48 maça çıkan milli futbolcu 1 gol 1 asist kaydetti.
Fenerbahçe Lugano maçı ne zaman, saat kaçta? Arda Turan'dan Fenerbahçe itirafı! İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı Fenerbahçeli isim baba oluyor