Okan Kocuk Galatasaray'dan ayrıldı

Son dakika... Deneyimli kaleci Okan Kocuk, Galatasaray'dan ayrıldığını açıkladı. Sarı-kırmızılı ekiple olan kontratı sona eren Kocuk, Muslera'nın arkasında ikinci kaleci olarak kadroda yer alıyordu. Okan Kocuk, Süper Lig'e yeni çıkan Samsunspor'a imza attı.

Son dakika... Galatasaray ile kontratı biten Okan Kocuk, sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldı.

Deneyimli eldiven, Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor'a imza attı. Samsunspor, Okan'ın transferini sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu.

Okan Kocuk
Okan Kocuk

GALATASARAY'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Galatasaray Kulübü, sözleşmesi sona eren kaleci Okan Kocuk için teşekkür mesajı yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Galatasaray çatısı altında yaşadığımız tüm başarılardaki katkın ve emeğin için teşekkür ediyoruz Okan. Bundan sonraki geleceğinde ve kariyerinde başarılar diliyoruz." denildi.

Galatasaray, 2019-2020 sezonu öncesinde renklerine kattığı Okan Kocuk'u bir sezon Giresunspor'a kiraladı. Okan Kocuk, sarı-kırmızılı forma altında 3 sezonda 29 resmi maçta forma giydi.

Okan Kocuk'un Galatasaray'a veda mesajı ise şöyle:

Okan Kocuk Galatasaray'dan ayrıldı - Resim : 2

Detaylar gelecek...

Galatasaray
F.Bahçe'nin eski yıldızı futbolu bıraktı Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Fenerbahçe derken... 97. Gazi Koşusu'na kayıt yaptıran atlar Enver Aysever'den Ali Koç iddiası! "Montella ile anlaşmıştı..."