Okan Buruk'tan Icardi sözleri! "Pazartesi gelecek demedim"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Okan Buruk, Icardi'nin pazartesi günü geleceğine dair net bir açıklama yapmadığını, konunun gelecek hafta netleşeceğini ifade etti.

Okan Buruk'tan Icardi sözleri! "Pazartesi gelecek demedim"

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk sabah antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmalarına değinen Okan Buruk, "Oyunculardan isim olarak gitmek istemiyorum ama kadromuzu zenginleştirmek istiyoruz. En kısa zamanda olacak. Oyuncularımız iyi durumda. İyi işler yapmak istiyoruz. Avrupa ve lig var, daha iyi bir kadro oluşturmaya çalışacağız." dedi.

Mauro Icardi'nin transferine ilişkinse Okan Buruk şunları söyledi: Icardi pazartesi geliyor diye net bir açıklamam olmadı aslında, orada kesildi. Önümüzdeki hafta daha net belli olacak. Ailevi bir problemi oldu. Onunla ilgili önümüzdeki hafta süre net şekilde belli olabilir.

Enes Uysal'ın hedefi Avrupa'da şampiyonluk Macaristan'da iki madalya birden Tadic sonrası Livakovic de imzalıyor Filenin Sultanları tarih yazdı! ABD'yi yenip finale çıktık