Okan Buruk Mertens'in yerine Kamada'yı istiyor! Almanya'ya damga vurmuştu...

Galatasaray'da yeni sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün takviye yapmak istediği yerlerden biri de Dries Mertens'in bölgesi. Belçikalı oyuncuyu rotasyonda düşünen Okan Buruk, Japon yıldız Daichi Kamada'nın alınmasını istedi.

Okan Buruk Mertens'in yerine Kamada'yı istiyor! Almanya'ya damga vurmuştu...

Dries Mertens'in geçtiğimiz sezonun son bölümünde yaşadığı büyük düşüş sonrası 10 numara transferini gündemine alan Galatasaray'da Daichi Kamada sesleri yükseliyor.

Daichi Kamada
Daichi Kamada

OKAN BURUK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Teknik direktör Okan Buruk'un önceki gün ilgilendiklerini açıklamıştı.

Tecrübeli hoca, "Kamada'yı Türkiye'ye getirmek zor. Çok önemli takımlar istiyor. Zor bir operasyon. Ayhan Hoca'yla tesislerde de konuşmuştuk. Kamada'nın anlaşacağı yerler vardı ama henüz imza atmadı. Bakalım" ifadesini kullandı.

Daichi Kamada
Daichi Kamada

MERTENS'İN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Kamada'nın maliyeti el yakıyor. Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'tan ayrılan ve bonservisi elinde olan yıldız futbolcunun imza parası ile beraber yıllık beklentisinin 6 milyon euro olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın ise 4 milyon euro'yu gözden çıkardığı ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

Piyasa değeri 27 milyon euro olan Daichi Kamada geçtiğimiz Frankfurt formasıyla ligde 32 maçta 9 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Daichi Kamada
Caption

 Müthiş bir sezonu geride bırakan Daichi Kamada, Avrupa futbolunun modern 10 numaraları arasında yer alıyor.

Galatasaray
ManU Mason Mount'u kadrosuna kattı Arda'nın yerine Kenan! F.Bahçe 10 milyon euro'yu gözden çıkardı Ozan'dan G.Saray ve A Milli Takım sözleri Gedson için karar verildi! Taraftar merak ediyordu...