Okan Buruk 3 yıldızın son durumunu açıkladı! Galatasaray Paredes, Muriqi ve Aubameyang'ı alacak mı?

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan şampiyon Galatasaray, transferde de hareketli günler yaşıyor. Sarı-kırmızılı takımın başarılı hocası Okan Buruk, son dönemde adı Aslan'la anılan yıldız isimlerin son durumunu açıkladı. İşte Buruk'un; Paredes, Muriqi, Aubameyang ve diğer isimlere dair sözleri.

Okan Buruk 3 yıldızın son durumunu açıkladı! Galatasaray Paredes, Muriqi ve Aubameyang'ı alacak mı?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da, teknik direktör Okan Buruk, sarı kırmızılı takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Spor Gecesi Digital YouTube kanalına konuşan Okan Buruk'un açıklamaları şöyle...

"SOL BEK ALMAK İSTİYORUZ"

Sol bekte Kazımcan ve orada oynayabilecek olan Leo Dubois var. Sol beke bir oyuncu almak istiyoruz ama ne zaman olacağını bilmiyoruz.

Okan Buruk 3 yıldızın son durumunu açıkladı! Galatasaray Paredes, Muriqi ve Aubameyang'ı alacak mı? - Resim : 1

"AUBAMEYANG İLE İLGİLİ BİR GELİŞME YOK"

Aubameyang gibi bir oyuncuyu kadronuzda istersiniz ama onunla ilgili bir gelişme yok. Biz o bölgede her şeyimizi Icardi üzerine kurduk. Icardi ile birlikte kimi kullanabiliriz, bu bizim için çok önemli.

Aubameyang
Aubameyang

"ICARDI İLE VEDALAŞMADIM"

Icardi ile giderken konuştuk. Onunla vedalaşmadım. O da sosyal medya üzerinden buradan ayrılmadığını gösteriyor. Bu da bizim için sevindirici.

Icardi
Icardi

"ARABİSTAN'DAN ICARDI'YE 25 MİLYON EURO TEKLİF VAR"

PSG'den alacağı maaşla, Galatasaray'dan alabileceği maaş birbirine yakın olabilirdi. Ama şu and Suudi Arabistan gerçeği var ve ne kadar teklif geldi net olarak bilmiyoruz. 20-25 milyon euroların olduğunu biliyoruz. Ama son çıkan haberlerin ne ölçüde doğru olduğunu bilmiyoruz.

"VEDAT MURIQI HEP GÖRÜŞTÜĞÜM BİR İNSAN"

Vedat Muriqi ile hiç konuşmadım. Onunla Rizespor'da çalıştım. Hep görüştüğüm bir insan. Bu sene de Mallorca'da iyi bir sezon geçirdi ve büyük ihtimal orada devam edecek.

Vedat Muriqi
Vedat Muriqi

"BOEY VE NELSSON'UN ÖN ELEME MAÇINDA OLMASINI İSTİYORUM"

Victor Nelsson ve Sacha Boey iyi bir sezon geçirdiler. İlk amacımız Şampiyonlar Ligi ön elemesinde başarılı olabilmek ve bunun için bu oyuncularla devam etmemiz gerekiyor. Teklifler gelecektir ama amacımız bu oyuncularla devam etmek. 25 Temmuz'da ilk maçımıza çıkarken Boey ve Nelsson'un da sahada olmasını istiyorum.

"PAREDES SEÇENEKLERDEN BİRİ"

Orta saha transferi için düşündüğümüz 3-4 oyuncu var. Leandro Paredes de bu futbolculardan biri. Dünya Kupası'nı kazanmış Arjantin'in oyuncusu. Orta saha için seçeneklerimizden biri.

Paredes
Leandro Paredes

"SOL BEK İÇİN 7-8 ALTERNATİFİMİZ VAR"

Sol bek için listemizde 7-8 alternatif var. Angelino tabii ki, iyi oyunculardan biri. Leipzig - Başakşehir maçında bize karşı oynadı ve 2 gol attı. Ofansif yönü çok etkili. Birçok oyuncu var listemizde. Bu oyuncular boşta değil, kulüpleri var.

"GÜNAY GÜVENÇ LİSTEMİZDE"

Muslera'ya da yardımcı olacak bir kaleci arıyoruz. Günay Güvenç de düşündüğümüz isimlerden biri. Birçok isim var. Batuhan Şen Karagümrük'te kiralık ve döndü. Orada iyi bir sezon geçirdi. Önümüzdeki günlerde net bir karar vereceğiz.

Galatasaray
Trabzonspor'dan 2 oyuncuya profesyonel sözleşme Icardi'nin istediği maaş belli oldu! Arda Güler'in alternatifi Juventus'tan Güneş istediği golcüyü açıkladı