Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalar başladı: Üç büyükler mesaide!

Trendyol Süper Lig'de devre arası transfer dönemine yaklaştıkça takımlar da transfer görüşmelerine hız vermeye başladı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eksik bölgelerine yapacakları transferler için şimdiden düğmeye bastı.

Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalar başladı: Üç büyükler mesaide!

Süper Lig'de Ocak ayı transfer dönemi için hazırlıklar başladı. Üç büyükler, dünyanın en iyi liglerinde oynayan oyuncularla iletişimde.

Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalar başladı: Üç büyükler mesaide! - Resim : 1

BEŞİKTAŞ'TAN SAVUNMA HAMLESİ

Beşiktaş, Manchester United'ın tecrübeli stoperi Jonny Evans'la ilgileniyor. 36 yaşındaki stoper, Temmuz 2024'te bir yıllık sözleşme uzatarak, Haziran 2025'e kadar kulüpte kalma planları yapıyordu, ancak Manchester United yönetimi, Kuzey İrlandalı tecrübeli defans oyuncusunun sözleşmesini daha fazla uzatmamaya karar verdiğini duyurdu.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Beşiktaşlı kurmayların tecrübeli futbolcuyu radarına aldığı ve oyuncu hakkında bilgiler edinmeye başladığı ifade edildi.

Siyah-beyazlıların, hem sağ hem de sol ayağını iyi derecede kullanabilen Kuzey İrlanda'lı oyuncuya teklif yapacağı bildirildi. Transfer çalışmalarını başlatan Beşiktaş, defans hattına düşündüğü deneyimli oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmak istiyor.

Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalar başladı: Üç büyükler mesaide! - Resim : 2

MOURİNHO'DAN ANSU FATİ İSTEĞİ

Fenerbahçe, kış transfer döneminde Ansu Fati'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Barcelona kaynaklarına göre, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun 21 yaşındaki hücum oyuncusunu kadrosunda görmek istediği belirtiliyor. Sol kanat, on numara ve forvet pozisyonlarında oynayabilen Fati, bu sezon Barcelona'da sadece 51 dakika forma şansı buldu.

Brighton'daki kiralık döneminin ardından kulübüne dönen genç oyuncunun, Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edildi.

Ocak ayı transfer dönemi için çalışmalar başladı: Üç büyükler mesaide! - Resim : 3

GALATASARAY'IN KALESİNDE BİR TANGOCU  

Galatasaray, Fernando Muslera'nın olası ayrılığı sonrasında kaleci arayışlarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, listesine Agustin Rossi'yi ekledi.

Flamengo forması giyen 29 yaşındaki Arjantinli kaleci, 2027'ye kadar Brezilya kulübüyle sözleşmesi olmasına rağmen, Galatasaray'dan gelecek bir teklife sıcak bakıyor. Avrupa'da hiç oynamayan Rossi'nin yanı sıra, Cimbom'un listesinde Alex Meret ve Walter Benitez gibi isimler de bulunuyor.

Süper Lig'de 9. haftanın hakemleri Milot Rashica'dan taraftarı üzecek haber Şampiyonlar Kupası Fenerbahçe'nin oldu Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin paylaşımı