Nordsjælland Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Nordsjælland Fenerbahçe şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi 5. hafta maçında Nordsjælland takımına konuk olacak. H grubunda 9 puanla lider olan Fenerbahçe, 7 puana sahip Nordsjælland deplasmanından üç puanla dönmeyi hedefliyor. Peki, Nordsjælland Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Nordsjælland Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Nordsjælland Fenerbahçe şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 5. haftasında Fenerbahçe, Danimarka'nın Nordsjælland takımına konuk olacak. İstanbul'da oynanan ilk maçı Fenerbahçe 3-1 kazanmıştı. Sarı lacivertliler, deplasmanda oynayacağı maçtan puan ile dönüp liderliği sürdürmeyi hedefliyor. Peki, Nordsjælland Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

NORDSJÆLLAND FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nordsjælland ile Fenerbahçe, 30 Kasım Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Right to Dream Park'ta oynanacak karşılaşma TSİ 23.00'da başlayacak. Nordsjælland Fenerbahçe maçı Exxen'den canlı yayınlanacak.

AVRUPA'DAKİ 265. MAÇ

Fenerbahçe, Nordsjælland ile deplasmanda oynayacağı maç ile Avrupa kupalarında 265. karşılaşmasına çıkacak. Bundan önceki 264 karşılaşmadan 104 galibiyet, 55 beraberlik ve 105 mağlubiyet aldı.

 

Fenerbahçe
Terim'in Erzan'a yazdığı not: İyi ki yolumuz kesişmiş Ronaldo'dan yılın fair-play hareketine aday hareket! MHK'den hakem ve Fenerbahçe açıklaması! "İlk yarı sonuna kadar... F.Bahçe'den flaş açıklama! "Maçın tekrarına hazırız"