Nathan Redmond Beşiktaş'ta kalacak mı? Sözleşme sorusuna cevap verdi

Beşiktaş'ın Ümraniyespor'u 2-0 mağlup ettiği maçta ağları sarsan Nathan Redmond, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Deneyimli yıldız, siyah-beyazlı takımda kalıp kalmayacağına henüz karar vermediğini ifade etti.

Nathan Redmond Beşiktaş'ta kalacak mı? Sözleşme sorusuna cevap verdi

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, Ümraniyespor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Nathan Redmond ve Vincent Aboubakar kaydetti.

Maçın ardından Beşiktaş'ta ilk golün sahibi Nathan Redmond açıklamalarda bulundu.

Nathan Redmond Beşiktaş'ta kalacak mı? Sözleşme sorusuna cevap verdi - Resim : 1
Performansıyla ilgili soruya Redmond, "Açıkçası bilmiyorum ama lige alışmaktan kaynaklanıyor olabilir performans artışı. Elimden geldiğince katkı vermeye çalışıyorum. Benden istenileni yapmaya çalışıyorum." yanıtını verdi.

Yeni sözleşmeyle ilgili henüz karar vermediğini söyleyen İngiliz oyuncu, "Daha önce de söylediğim gibi sezon devam ederken karar vermiş değilim. Önümüzde önemli maçlar var. Zamanımız var. Duruma bakacağız." dedi.

Nathan Redmond, gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisiyle ilgili ise şu ifadeleri kullandı: Umuyorum daha fazlasını yapabilirim. Rakibimiz de biz de puanlar kazanmak istiyoruz. Elimiden geldiğince iyi hazırlanacağız.

Beşiktaş JK
Gedson'dan Galatasaray'a gönderme Rıza Kayaalp 12'nci kez Avrupa şampiyonu Beşiktaş, Ümraniyespor'u iki golle geçti MHK açıkladı! "Bazı hakemlere görev vermeyeceğiz"