Napoli Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Napoli ile Milan, UEFA Şampiyonlar Liginde yarı final turu için karşı karşıya geliyor. İki İtalyan ekibin arasında oynanan ilk maçı Milan 1-0 kazanmıştı. Peki, Napoli Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgisi ve detaylar...

Napoli Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi rövanşında Napoli, Milan'ı ağırlıyor. İlk maçta 1-0 galip gelen Milan, Napoli karşısında yarı final için daha avantajlı olarak sahaya çıkacak. Maça saatler kala Napoli Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda araştırılıyor.

NAPOLI - MILAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Napoli - Milan maçı 18 Nisan Salı günü oynanacak. Maçın başlama saati TSİ 22:00. Napoli Milan maçı TV 8,5'ta canlı ve şifresiz yayınlanacak.

HANGİ TAKIM NASIL TUR ATLAR?

İlk maçta 1-0 galip gelen Milan, her türlü beraberlikte turu geçen takım olacak. Kırmızı siyahlı takımın galip geldiği skorlarda da Milan yarı finale kalan takım olacak. 

Napoli'nin yarı finale kalması için 2-0, 3-1 gibi iki farklı skorla galip gelmesi gerekiyor. 

RÖVANŞTA FORMA GİYEMEYECEKLER!

Napoli'de kritik maçta üç oyuncu yer alamayacak. Anguissa (Kırmızı kart), Kim Min-Jae (Sarı kart), Simeone (Uyluk sakatlığı) bulunuyor.

NAPOLİ-MİLAN MUHTEMEL 11'LER

Napoli: Meret, Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Rui, Ndombele, Lobotka, Zielinski, Lozano, Kvaratskhelia, Osimhen

Milan: Maignan, Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez, Krunic, Tonali, Diaz, Bennacer, Leao, Giroud

Liverpool'dan 6 gollü galibiyet Chelsea - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe'nin radarında Premier Lig'in yıldızı var Trabzon'un yeni hocası imzaya geldi!