Nahit Şahin Yeniden Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı

Nahit Şahin, Türkiye Ragbi Federasyonu başkanlığına yeniden seçildi.

Nahit Şahin Yeniden Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı

Türkiye Ragbi Federasyonu'nun 5. Olağan ve Mali Genel Kurulu, Ankara TZOB Otel'de gerçekleştirildi. Genel kurulda, mevcut başkan Nahit Şahin yeniden başkan seçildi.

Adaylar ve Oylama Süreci

Şahin'in karşısında bir önceki başkan Murat Pazan yer aldı. Oylama öncesinde, federasyonun yönetim kurulu faaliyetleri ve mali durumu ibra edildi.

Toplam 218 delegenin bulunduğu genel kurulda, Nahit Şahin 128 oy alarak yeniden başkanlığa layık görüldü. Murat Pazan ise 89 oy aldı ve 1 oy geçersiz sayıldı.

Seçim Sonrasında Camiaya Mesaj

Seçim sonrası bir konuşma yapan Nahit Şahin, federasyonun ilerleyişinde katkı sağlayacaklarını vurgulayarak, "Biz bir aileyiz ve herkesin başkanıyım. Tüm kulüplerimize eşit yaklaşım göstereceğiz. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Hafta sonu milli maçımız var, hazır olmamız gerekiyor," dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri

Nahit Şahin'in yeni yönetim kurulu asil üyeleri şu şekilde sıralanmıştır: Şefik Aygöl, Osman Yurt, Tuncay Gündüz, Sercan İlker Ertan, Hüseyin Kuriş, Selçuk Görgülü, Emir Can Kefeli, Yavuz Kaan Akın, Engin Kömürcü, Hamza Taş.

Ankara TZOB Otel'de gerçekleşen Türkiye Ragbi Federasyonu 5. Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda...

Ankara TZOB Otel'de gerçekleşen Türkiye Ragbi Federasyonu 5. Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda başkanlığa Nahit Şahin yeniden seçildi.

Arda'yı kızdıran soru Paok maçının hakemi belli oldu Van Bronckhorst'tan "bitiricilik" çıkışı Eski Fenerbahçeliye büyük şok!