Muslera'dan hakeme flaş sözler! "Fener'e devam bize penaltı"

Galatasaray'ın Adana Demirspor'u 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattığı mücadelede sarı-kırmızılı ekibin kaptanı Muslera sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Hakemin penaltı kararı sonrası sarı kart gören Uruguaylı yıldızın, çarpıcı ifadeler kullandığı için kart gördüğü ortaya çıktı.

Muslera'dan hakeme flaş sözler! "Fener'e devam bize penaltı"

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 3-1 yendi. Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'nin golleriyle 3 puan alan Aslan, Muslera'yı ise kaybetti.

Muslera'dan hakeme flaş sözler! "Fener'e devam bize penaltı" - Resim : 1

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, Adana Demirspor maçında hakem Abdulkadir Bitigen'e, Nelsson'un penaltı kararı sonrasında itiraz edip sarı kart gördü ve Sivas'ta cezalı duruma düştü.

Muslera'dan hakeme flaş sözler! "Fener'e devam bize penaltı" - Resim : 2

İtirazın arkasında ise kaptanın aklına F.Bahçe-Karagümrük maçının gelmesi var. Benzer pozisyonda Samet Akaydın'ın eline gelen topta devam kararı çıkmıştı.

Muslera'dan hakeme flaş sözler! "Fener'e devam bize penaltı" - Resim : 3

"F.BAHÇE'DE AYNISI DEVAM DİYORSUNUZ, BURADA PENALTI"

VAR'ın uyarısı sonucu monitörde Yusuf Sarı-Nelsson pozisyonunu inceledikten sonra beyaz noktayı gösteren Abdulkadir Bitigen'e takım kaptanı olarak itiraz eden Uruguaylı kaleci, "Fenerbahçe'de aynısı devam diyorsunuz, burada penaltı" diyerek isyan etti.

Muslera'dan hakeme flaş sözler! "Fener'e devam bize penaltı" - Resim : 4

(Görüntü: beIN Sports)

12 yıldır Türkiye'de yaşayan Muslera'nın itirazını Türkçe dile getirdiği ve bu sözlerin saha kenarında duyulduğu öğrenildi.

Muslera'dan hakeme flaş sözler! "Fener'e devam bize penaltı" - Resim : 5

(Görüntü: beIN Sports)

İKİ FARKLI KARAR

Nelsson'un ceza sahası içinde eliyle topa yaptığı müdahale sonrasında VAR uyarısı ile pozisyonu izleyen Abdulkadir Bitigen, penaltı kararı vermişti.

Muslera'dan hakeme flaş sözler! "Fener'e devam bize penaltı" - Resim : 6

(Görüntü: beIN Sports)

F.Bahçe'nin 2-1 kazandığı Karagümrük maçında ise Samet Akaydın'ın benzer pozisyonunda hakem devam kararı vermiş ve Karagümrük cephesi duruma tepki göstermişti. (Sabah)

Muslera'dan hakeme flaş sözler! "Fener'e devam bize penaltı" - Resim : 7

(Görüntü: beIN Sports)

Fenerbahçe Galatasaray
Hakan yıldızlaştı Inter rahat kazandı Lakers şampiyon oldu LeBron tarih yazdı Parken'de yeni bir tarih yazma peşinde Çalımbay'a sert eleştiri! "Neden 17 yıldır yuvasından uzak..."