Beşiktaş'ın istediği Musa Barrow kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Musa Barrow ismi, Beşiktaş transfer haberlerinde geçiyor. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Rashica'dan sonra Musa Barrow transferine hız verdi. Peki, Musa Barrow kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? İşte Musa Barrow futbol kariyeri...

Beşiktaş'ın istediği Musa Barrow kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Beşiktaş, Musa Barrow transerini bitirmek üzere. Son olarak kadrosuna Rashica'yı katan Beşiktaiş, Bologna'da oynayan Gambiyalı yıldız Musa Barrow için girişimleri hızlandırdı. Siyah-beyazlılar, transfer haberi ile Musa Barrow kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor soruları ile futbolcunun kariyerini araştırmaya başladı.

MUSA BARROW KİMDİR?

Musa Barrow, 14 Kasım 1998 doğumlu. 25 yaşındaki futbolcu İtalya Seri A'da Bologna takımında ve Gambiya Milli Takımında forvet pozisyonunda oynuyor.

Beşiktaş'ın istediği Musa Barrow kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? - Resim : 1

FUTBOL KARİYERİ

Barrow, yerel olarak ve sokakta futbol oynadığı Gambiya'dan 2016 yılında Atalanta'ya katıldı ve genç takımdaki ilk maçında orta sahadan iki gol attı. Genç takımda 15 maçta 19 gol attıktan sonra 2018 yılında A takım kadrosuna katıldı.

Barrow ilk profesyonel maçına 30 Ocak 2018'de Juventus'a 1-0 kaybedilen Coppa Italia maçında Atalanta formasıyla çıktı.

Beşiktaş'ın istediği Musa Barrow kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? - Resim : 2

17 Ocak 2020 tarihinde Barrow, Atalanta'dan Bologna'ya 13 milyon Avro civarında olduğu bildirilen bir ücret karşılığında satın alma yükümlülüğü ile kiralık olarak transfer oldu. Ocak ayında transfer olmasına rağmen sezonun en golcü oyuncuları arasında yer alınca Bologna, bonservisi ile satın aldı.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

1 Haziran 2018'de Barrow, Fas U23'lerine karşı 1-0 kazandıkları dostluk maçında Gambiya U23'lerinin tek golünü attı.

Beşiktaş'ın istediği Musa Barrow kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? - Resim : 3

Barrow, Gambiya milli futbol takımı formasıyla ilk maçına 8 Eylül 2018'de Cezayir ile 1-1 berabere kaldıkları 2019 Afrika Uluslar Kupası elemelerinde çıktı.

Milli takımının ilk kıtasal turnuvası olan ve sansasyonel bir çeyrek final oynadıkları 2021 Afrika Uluslar Kupası'nda oynadı ve turnuvada 2 gol attı.

Beşiktaş
G.Saray'dan Ziyech bombası! İstanbul'a geliyor Türkiye kaçıncı sırada? İşte güncel UEFA ülke puanı sıralaması Messi gol attı Inter Miami finale kaldı Adana Demirspor 5-1'in rövanşına çıkıyor