Milli okçu Mete Gazoz, günde 12 saat bilgisayar oyunu oynadığını itiraf etti

Dünya ve olimpiyat şampiyonu olan Mete Gazoz, başarısını ve hayallerini bir kariyer etkinliğinde anlattı. Gazoz, günde 12 saat bilgisayar oyunu oynadığını belirterek, "İleride yapacağım iki şey var; bir tanesi hiçbir şey yapmamak, diğeri ise Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı olmak" dedi.

Milli okçu Mete Gazoz, günde 12 saat bilgisayar oyunu oynadığını itiraf etti
  • Okçulukta Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu olarak Türkiye'ye ilkleri yaşatan, gururlandıran ve gençlere başarılarıyla okçuluğu aşılayan Mete Gazoz, başarısını ve hayallerini bir kariyer etkinliğinde anlattı.
  • Mete Gazoz "serbest zamanında ne yapar" sorusuna şu yanıtı verdi:
Bilgisayar oyunları oynuyorum bunu önermem tabii ki. Bazen 12-13 saat oynuyorum, siz de o kadar oynamayın. Dışarı çıkayım, kafeye gideyim gibi bir durumum yok. Kamp bitince gidiyorum eve, bilgisayardayım ya da televizyon izliyorum.
  • İleride yapmak istediğiyle ilgili Gazoz, “Hayatta antrenör olmam. Okçulukta bu daha zor. İki tane var. Bir tanesi hiçbir şey yapmamak. Diğeri ise Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı olmak istiyorum” dedi.
İstifa sinyali verdi "Arda 11 başlayacak seviyede" Arsenal Newcastle United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Kupa hazırlıkları sürüyor