Milan İnter maçı saat kaçta başlayacak, şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

Milan ile İnter, bu akşam Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında karşı karşıya gelecek. İki italyan ekibi, rövanş için avantajlı skoru elde etmeye çalışacak. Merakla beklenen karşılaşma Milan - İnter maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak merak ediliyor. İşte Milan İnter maçı detayları...

Milan İnter maçı saat kaçta başlayacak, şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Milan, İnter'i ağırlayacak. İki ezeli rakip, bu sefer kozlarını Şampiyonlar Liginde paylaşacak. San Siro Stadında final için avantajı elde etmek isteyen takımların mücadelesi kıran kırana geçecek. Peki, Milan İnter maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milan İnter maçı şifresiz mi yayınlanacak?

MİLAN İNTER MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Milan, İnter'i konuk edecek. San Siro Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati TSİ 22.00. İspanyol hakem Jesús Gil Manzano tarafından yönetilecek Milan İnter maçı TV8 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

MİLAN İNTER MAÇINDA OYNAMAYACAK İSİMLER

Milan'da Pobega'nın sakatlığı sürüyor ve bu maçta forma giyemeyecek. Leao'nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

İnter'de Dalbert ile Skriniar, sakatlıkları nedeniyle oynamayacak. D'Ambrosio ve Gosens ile son kararı teknik heyet verecek.

MILAN - INTER MUHTEMEL 11'LERİ

Milan: Maignan; Calabria, Tomori, Kjaer, Hernandez; Tonali, Krunic; Diaz, Bennacer, Saelemaekers; Giroud

Inter: Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Lukaku

Fenerbahçe Euroleague'e veda etti Dev maçın kazananı yok! Tur Ada'ya kaldı Real Madrid - Manchester City maç özeti izle G.Saray'ın istediği yıldız İngiltere'ye gidiyor