Michy Batshuayi Aslan oluyor: İmza yakın

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, ses getirecek bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, son iki sezondur ezeli rakibi Fenerbahçe'nin formasını giyen ve sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Michy Batshuayi Aslan oluyor: İmza yakın

Yeni sezon öncesi Mauro Icardi'ye yardımcı bir forvet arayan sarı-kırmızlı ekip, Fenerbahçe ile kontratı sona eren ve serbest kalan Michy Batshuayi'yi gündemine almıştı.

TRT Spor'un haberine göre, sarı-lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray'ın Belçikalı santrforu kadrosuna katmaya yakın olduğu belirtildi.Michy Batshuayi Aslan oluyor: İmza yakın - Resim : 1

Sarı-kırmızılı ekibin Batshuayi ile ufak pürüzleri görüştüğü kaydedildi.

Fenerbahçe formasıyla geçen sezon 75 resmi maça çıkan Batshuayi, bu mücadelelerde 44 gol atıp 5 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi belli oldu TFF duyurdu! Süper Lig kulüplerinin transfer harcama limitleri belli oldu TFF'den, EURO 2024'e götürülen görevli ve misafir sayısı hakkında açıklama Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde rakibi belli oldu