Messi'den Arjantin Milli Takımı'na büyük jest! Altın kaplamalı Iphone hediye etti

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nı Messi liderliğinde Arjantin kazandı. Süper yıldız, Arjantin Milli Takımı'ndaki takım arkadaşlarına ve çalışanlara altın kaplamalı Iphone hediye etti.

Messi'den Arjantin Milli Takımı'na büyük jest! Altın kaplamalı Iphone hediye etti

Katar'ın ev sahipliğindeki 2022 Dünya Kupası'nda Fransa'yı finalde mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Arjantin'de Lionel Messi, takım arkadaşlarına ve milli takım çalışanlarına özel bir hediye verdi.

Messi'den Arjantin Milli Takımı'na büyük jest! Altın kaplamalı Iphone hediye etti - Resim : 1

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan haberde Arjantinli yıldızın toplam değeri 175 bin sterlin olan 35 adet altın kaplamalı cep telefonunu takıma dağıttığı ifade edildi.

Messi'den Arjantin Milli Takımı'na büyük jest! Altın kaplamalı Iphone hediye etti - Resim : 2

Haberde, ismi açıklanmayan bir kaynağın sözlerine yer verilirken şu ifadeler yer aldı, "Lionel, hayatının en gurur duyduğu anlarından biri için özel bir şey yapmak istedi."

Messi'den Arjantin Milli Takımı'na büyük jest! Altın kaplamalı Iphone hediye etti - Resim : 3

Telefonun tasarımcılarından Ben Lyons ise açıklamasında şunları söyledi: Lionel sadece tüm zamanların en iyisi değil. Aynı zamanda bizim en sadık müşterilerimizden biri.

Messi'den Arjantin Milli Takımı'na büyük jest! Altın kaplamalı Iphone hediye etti - Resim : 4

Dünya Kupası finalinden sonra bizimle iletişime geçti. Muhteşem zaferi kutlamak için tüm oyunculara ve personele özel bir hediye aldı.

Messi'den Arjantin Milli Takımı'na büyük jest! Altın kaplamalı Iphone hediye etti - Resim : 5

Her zamanki gibi özel tasarım saat istemediğini, isimlerin yazılı olduğu cep telefonlarının hazırlanmasını istediğini söyledi.

dünya kupası
Kayseri-F.Bahçe maçı için karar verildi! Sarı-lacivertli taraftarlar... Süper Lig'de 24. haftanın hakemleri açıklandı Trabzon'dan kongre kararı! Ahmet Ağaoğlu istifa etti mi? Süper Lig maçları şifresiz mi, hangi kanaldan yayımlanacak?